Paleta W7 In The Nude

24.11.15


Latte / Angel / Venice / Marilyn / Copper Pot / Sun Kissed 
Alice / Bad Manners / Coffee Cup / Mud Slide / Tokyo / Fashionista

Cred ca stie toata lumea ca aceste palete sunt inspirate (sau cum vreti voi sa spuneti) de paletele Naked de la Urban Decay, iar paleta de care vreau sa va povestesc astazi - In The Nude - seamana destul de bine cu Naked 3. Este o paleta cu 12 farduri calde, usor romantice as spune, cel putin eu asa le percep. Imi place ambalajul metalic rose gold, imi place selectia de culori (in total sunt 15,6 grame de fard), dar mai ales imi place pretul. Eu am luat-o de la Hello Free Z One Discount cu 29,99 lei (la acelasi pret gasiti in magazin si In The Buff si Cheeky Trio).

Fardurile sunt destul de pigmentate, ce vedeti in swatchuri mai sus este fara primer si doar dupa o trecere a degetului peste fard, se lucreaza destul de usor cu ele, insa textura difera in functie de nuante. Cele care au putin sclipici in ele (Angel, Copper Pot, Fashionista) mai ajung si pe zona de sub ochi, deci ar recomanda intai machiajul ochilor si dupa aia al fetei.

Primele sase nuante pe mine personal nu ma incanta foarte tare, ceea ce m-a atras insa la paleta sunt ultimele sase nuante si clar am cate preferate: Alice (extrem de pigmentata, textura este de vis, o nuanta de mov rozaliu superba), Coffee Cup (o nuanta medie de maro cu irizatii aurii, iar in functie de farduile cu care se combina poate avea niste irizatii roz extrem de interesante) si Tokyo (o nuanta inchisa de taupe, extrem de pigmentata).

Merita? Da, daca cautati o paleta cu nuante calde, care sa aiba un pret accesibil. Nu sunt cele mai bune farduri pe care le-am incercat, insa isi fac treaba foarte bine, iar pentru 30 lei varietatea de culori este destul de buna. Aveti paleta asta? Cum vi se pare? Ati incercat vreuna din celelalate variante?

8 comentarii

  1. Am 5 palete de la W7, In the Nude/Buff de la Hello si inca 3 luate de pe ebay In the Night, Lightly Toasted si Up in Smoke. La toate am culori preferate si cum ai spus si tu, nu sunt cele mai bune farduri, dar sunt bune, cu un primer rezista foarte bine. Am facut diverse combinatii si se blenduiesc bine. Sunt multumita de palete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cineva care nu vrea sa dea bani multi pe farduri, dar vrea varietate si o calitate bunicica la pret mic sunt de luat in calcul.

      Ștergere
  2. eu am una mica, cu farduri mate, un fel de dupe dupa naked basics. Intr-adevar, nu's cele mai pigmentate si rezistente, dar are culori frumoase, intind des mana dupa ea si ma bucur sa o am :D

    RăspundețiȘtergere
  3. A doua jumatate imi place mult si mie, ar merita luata paleta chiar si pentru atat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pt pretul pe care il are mi se pare super ok :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e, nu toata lumea e dispusa sa dea bani multi pe farduri. :)

      Ștergere