Oferta Yves Rocher de noiembrie

2.11.15

 http://bit.ly/1M6N0ht
http://bit.ly/1M6N0ht
http://bit.ly/1M6N0ht

M-am gandit mult daca sa postez sau nu astazi si am inclinat spre a nu face asta pentru ca mi se pare ca orice as scrie e superficial si cinic ... asta simt, nu zic ca e bine sau ca e rau, e ceva ce simt si atat ... insa stiu foarte bine ca viata merge inainte, chiar si pentru cei ce-au pierdut oameni dragi, am fost acolo, stiu cum e si n-o sa-mi continui gandurile ... asa ca am ales sa "revin" pe blog in cel mai superficial mod posibil ... cu o oferta, mai exact oferta Yves Rocher pentru luna noiembrie. AICI gasiti mai multe detalii si puteti sa vedeti si in pozele de mai sus ce cadouri se ofera.

Oferta in sine nu e rea deloc, insa motivul pentru care am vrut sa va povestesc este ca pe site sunt disponibile atat aromele festive pentru sarbatori (aici puteti vedea toate produsele din cele trei game disponibile: portocala confiata si migdale, vanilie picanta si portocala confiata si scortisoara - sunt atat produse individuale, cat si seturi cu ambalaj special de Craciun, ca sa scapati de o grija), cat si editia limitata Mar Delicios din gama Les Plaisirs Nature - aici sunt toate produsele disponibile. 

A aparut pe site si categoria Idei de cadouri (o gasiti aici) unde gasiti pachete gata facute atat cu produsele astea noi, cat si din alte game, la accesorii am vazut si un set de 4 pensule la un pret bun (eu am avut doua pensule de la Yves Rocher si mi s-au parut ok) si altele. Mi-a mai atras atentia categoria Machiaj Festiv (aici gasiti produsele disponibile), unde sunt creioanele si glossurile pentru pleoape lansate recent, dar si o pudra multicolora noua care mi-a atras atentia.

Oferte interesante sunt si la parfumuri, am vazut reduceri de pana la 40% chiar si la produsele parfumate din game (gel de dus, lotiune de corp), iar la achizitia unui parfum de 50 ml se ofera gratuit o varianta de 15 ml de Quelques Notes d'Amour (sper ca faptul ca acum apare ca nu este disponibila oferta, desi de-abia a fost lansata, este o eroare si se va remedia). Cred ca daca combinati cu cap ofertele puteti sa faceti niste cumparaturi misto si sa va pregatiti deja cadourile pentru cei dragi.

O sa dau si eu o comanda, insa nu zilele astea, ca-mi zboara mintea aiurea, dar recunosc ca m-a ajutat un pic sa nu ma mai gandesc la anumite randuri cautatul printre oferte. Va tenteaza ceva? O sa dati comanda din oferta asta?

Later edit: daca sunteti abonati la newsletterul Yves Rocher probabil ca ati primit o alta oferta pe mail, am primit-o si eu, dar mi se pare mai interesanta cea de care v-am spus mai sus.

6 comentarii

  1. Mie imi place mult oita din plus :) primita in oferta de pe mail.
    Cu siguranta dau o comanda, dar astept Black Friday .
    Camelia, tu cum mai esti cu raceala ? Sa te faci bine cat mai repede, te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E haioasa, mi-a placut si mie, nu m-am uitat la dimensiuni, dar cred ca e mica. Nu mi-a trecut, am zacut la pat zilele trecute, acum incepe sa-mi fie mai bine, sper in cateva zile sa fiu ok.

      Ștergere
  2. Am comandat deja mai multe produse din gama de Crăciun, și pentru mine, și pentru cadouri. Sunt tare curioasă cum vor fi! :)

    RăspundețiȘtergere