Noutati de la Max Factor

16.11.15



In ultima vreme am realizat ca am neglijat total unele branduri carora le eram fidela cu ani in urma, iar in cazul unora pur si simplu am refuzat sa incerc macar produsele nou lansate pentru ca ceva nu m-a convins in trecut, asa ca am luat masuri si am inceput sa schimb putin lucrurile. Asa s-a intamplat si cu Max Factor. Am folosit in urma cu ani buni produsele lor (fondurile de ten si mascara in special), dupa care am uitat cu desavarsire de produsele lor si nici macar n-am mai fost curioasa ce au lansat, desi am tot vazut in ultimii ani pareri bune despre fondurile de ten, pudrele si chiar blushurile lor. 

Recent au lansat cateva noutati pentru toamna, asa ca despre asta vreau sa va povestesc astazi si sa va spun si primele mele impresii. Smokey Eye Drama Kit (2-in-1 eyeshadow and brow powder) este un mare pas inainte pentru Max Factor, cred ca toate stim monourile lor. Sunt 6 variante aparute si toate contin 3 farduri de ochi si o pudra pentru sprancene: 01 Opulent Nudes , 02 Lavish Onyx, 03 Sumptuous Gold, 04 Luxe Lilacs, 05 Magnetic Jades si 06 Azure Allure. Eu am 4 dintre ele (Opulent Nudes si Sumptuous Gold vor ajunge si ele in curand in Romania, sunt cele mai vandute dintre cele aparute). Mai jos puteti vedea 06, 05, 04 si 02.


Varianta care imi place cel mai mult dintre cele patru pe care le-am primit este Lavish Onyx, contine exact genul de farduri pe care eu le folosesc de obicei. Ambalajul este dintr-un plastic tare, fardurile din mijloc sunt inguste insa se poate trece pensula usor peste ele, paleta e usor de luat in geanta sau in calatorii, iar fardurile sunt extrem de pigmentate si cremoase. Swatchurile de mai jos sunt facute dupa o simpla trecere a degetelor peste culori, nu am apucat inca sa le folosesc intr-un machiaj, dar cred ca se lucreaza extrem de usor cu ele, pe mine m-au surprins placut.


O alta noutate este Velvet Volume False Lash Effect Mascara, o varianta mai cremoasa si matasoasa a produsului lor bine cunoscut - False Lash Effect Mascara. Peria mi se pare extrem de interesanta si mult mai usor de folosit decat variantele anterioare (care mi-au placut mereu ca formula, dar cu unele perii reuseam sa ma murdaresc pe pleoape destul de des). Sunt extrem de curioasa sa incerc produsul asta, asa ca probabil o sa ii fac si un review.


Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner este o noutate totala pentru mine, care nu folosesc tusuri/geluri de ochi din cauza sensibilitatii ochiului stang. Imi pare usor de folosit, iar varful permite trasarea unor linii subtiri sau groase in functie de preferinte. Chiar o sa incerc sa ma joc cu el sa vad daca reusesc ceva si poate va uimesc si cu niste poze, daca-s capabila de ceva (nu promit pentru ca habar n-am sa trasez linii si nici nu-s sigura ca ochiul meu va fi de acord).


Am lasat la final Lipfinity Long Lasting Lipstick, o varianta mai hidratanta a produsului cult pentru Max Factor - rujurile in 2 pasi Lipfinity, cel mai bine vandut produs al lor (cred ca si cel mai cunoscut). Varianta noua - inspirata de Marilyn Monroe si al sau ruj rosu - contine unt de shea, squalane si acetylated lanolin, pentru a oferi aceeasi culoare intensa, dar si hidratare buzelor. Sunt disponibile 12 nuante, in Romania s-au adus doar 6, pe care vi le-am aratat si mai jos: 30 Forever Striking, 35 Just Deluxe, 40 Always Chic, 45 So Vivid, 60 Evermore Lush si 70 Always Elegant. 

Sunt cremoase, foarte pigmentate, usor parfumate (asta nu m-a incantat prea tare, dar nu este ceva deranjant), se aplica usor si rezista cateva ore bune, fara sa usuce buzele. Eu am folosit ieri 60 Evermore Lush, nuanta care imi place cel mai mult dintre cele sase disponibile la noi. Dintre variantele care nu s-au adus mi se par foarte frumoase So Luxuriant, Evermore Sublime si Eternally Luscious, dar nici celelalte trei nu sunt de ignorat. Nu ma asteptam sa fie asa misto formula asta de rujuri, trebuie sa incerc si celelalte culori inainte sa zis mai multe, insa prima impresie e extrem de buna, singurul lucru pe care l-as schimba este capacul, nu-mi place si pace.


Cum vi se par produsele noi de la Max Factor? Va tenteaza ceva? Aveti ceva recomandari? Ce sa incerc de la ei?

12 comentarii

  1. Ce de rujuri, o nebunie. Primele 3 din stanga imi plac cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rujurile mi-au atras si mie atentia, n-as putea alege 1-2, toate sunt frumoase. Si abia astept impresii despre mascara. Sa te bucuri de toate! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine toate, in special rujurile :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Camelia....cum iti spuneam si pe FB mor dupa paleta cu mov....e superba,stiindu-se ca am o obsesie pentru mov.Despre mascara....cred din descriere ca e super...Sunt curioasa cum e tusul de pleoape....iar rujurile sunt o nebunie.....sa le folosesti cu placere si astept maca o poza pt farduri,tus si mascara...macar la ochiul care iti permite utilizarea tusului :D....pupicei cu botosei :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vedem daca sunt capabila de ceva dupa ce-mi trece raceala asta infecta. :)

      Ștergere
  5. Rujurile mă atrag cel mai tare, deși Lipfinity nu m-au încântat, dar astea-mi plac cum arată din swach. Eu îți recomand produsele lor pentru ten - pudra Creme Puff dacă n-ai încercat-o, e the best pentru mine (deși am o bănuia că mirosu ei nu te-ar încânta neapărat) și fondul de ten Whipped Creme, are o textură fantastică și arată superb pe ten.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai lovit cu mirosul ala, am auzit numai pareri bune des[re Creme Puff, dar nu m-am gandit s-o miros in vreun magazin. Insa o s-o fac curand. :)

      Ștergere
  6. Rujurile sunt rezistente la transfer?

    RăspundețiȘtergere