Masca hidratanta cu ulei de macadamia Herbagen

6.11.15


Parul meu nu e intr-o stare prea buna de ceva vreme ... nu stiu exact ce naiba nu-i place (clar nu ceea ce folosesc, le-am tot schimbat, am folosit produse care stiu sigur ca ar fi trebuit sa faca o diferenta), dar clar ceva nu ii place. E uscat, desi am incercat mama mastilor, uleiuri care mai de care, nu stiu cate tratamente, face ce face si dupa ce ma spal nu pot sa mai bag nici mana in el, de pieptanat nu va mai zic. Ceea ce ma face sa dau vina pe apa si nu cred ca-s paranoica. 

Sa revin la produsul de care vreau sa va povestesc astazi, desi n-am crezut ca o sa fac asta cand l-am ales, ma gandeam ca e o masca si ca o sa fie inca una pe care o incerc si o consum imediat (are 150 ml si eu am parul pana la fund), mi-a placut atat de mult de la prima folosire, incat cred ca e cazul sa va spun mai multe despre ea. E vorba de masca pentru par - intens hidratanta - cu ulei de macadamia de la Herbagen. Aici puteti sa cititi mai multe detalii daca va intereseaza.

Cutia este de plastic si are capac de protectie deasupra (ceea ce mi-a placut pentru ca mie mi se intampla des sa-mi "zboare" recipientele prin baie si cand le deschid sa fie produs peste tot), consistenta produsului este densa si nu curge (un lucru care mi-a placut iar, desi e nevoie de ceva mai mult timp pentru a o masa pe par), iar mirosul mi-a placut de cand am desfacut cutia (nu mi se pare ca ramane in par, dar simt aroma in baie cand o folosesc).

Am folosit masca atat in modul ... sa zicem traditional ... aplicata pe par 5 minute si clatita, dar si ca un tratament intensiv. Am aplicat-o pe tot parul, am insistat pe lungime, dar am trecut palmele cu produsul ramas pe ele si la radacina si am stat 20-30 minute sub o casca de dus. Daca la folosirea ca o simpla masca am simtit parul mai matasos si mai usor de descurcat, cand am lasat-o sa actioneze mai mult timp si sub casca, rezultatele au fost chiar surprinzatoare - parul meu a avut alta textura, am putut sa ma pieptan mult mai usor, il simteam hidratat in profunzime (asta dupa ce incercasem masti si tratamente mult mai scumpe), am vazut clar ca masca a facut ceva pentru parul meu.

M-am uitat pe site sa vad ce produse de par mai au si nu mi-a mai atras nimic atentia (nu stiu daca e si "vina" ambalajelor, probabil ca da), insa masca asta imi place mult de tot si va recomand s-o incercati daca aveti ocazia. Iar daca ati incercat-o deja vreau sa stiu cum vi s-a parut.

7 comentarii

  1. Ce bine suna! Mai ales metoda cu actionatul ei pentru 20-30 de minute, suna foarte foarte bine :) M-ai facut tare curioasa, o voi cauta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am inceput sa tin si balsamul mai mult in par si se simte.

      Ștergere
  2. Sunt curioasă să o încerc mai ales că încă nu am găsit nici un produs care să îmi hidrateze părul așa cum mi-aș dori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu incerc produse noi pentru par si de fiecare data imi dau seama ca vreau si mai mult si mai mult ...

      Ștergere
  3. Si parul meu se incurca foarte rau, deci poate fi o solutie.In plus a inceput sa-mi si cada si tot ma interesez despre o gramada de produse care ar putea sa-mi fie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde care sunt cauzele pentru care iti cade parul, din pacate unele nu prea au rezolvare, sper sa nu fie cazul tau.

      Ștergere
  4. Sunt sigura ca acest produs este bun si pentru femei si pentru barbati (de exemplu pentru cei care au probleme cu parul prea aspru). Am incercat ceva similar - pe post de crema de maini tot de le Hebagen - Gel hidratant cu extract de aloe vera - si am fost foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere