Lotiune de corp cu unt de cacao de la Ziaja

25.11.15


Nu stiu de ce mi-a luat atat sa incerc gama cu unt de cacao de la Ziaja (despre Ziaja si produsele lor v-am tot povestit pe blog pentru ca am incercat destule si unele imi plac la nebunie, iar preturile sunt mai mult decat accesibile), dar ma bucur ca am facut-o in sfarsit pentru ca lotiunea de corp este perfecta pentru vremea asta rece. Am si gelul de dus si-mi place, dar lotiunea m-a cucerit din prima. 

Daca va plac produsele pentru corp cu arome gurmande o sa va placa si voua la nebunie. Miroase a prajituri, a caramel, a ceva delicios, intra imediat in piele si o lasa hidratata (pentru pielea mea normala este mai mult decat suficienta), nu stiu cum s-ar comporta in cazul unei pieli uscate, insa eu am folosit-o si pe zonele mai uscate (coate, genunchi) si s-a descurcat foarte bine. Cand o folosesc pe post de crema de maini (si o fac des ca-mi place mirosul la nebunie) simt o aroma delicata si dupa 3-4 ore, ceea ce ma incanta si mai mult.

Din gama asta ma tenteaza sa incerc si exfoliantul pentru corp si balsamul de buze, dar cred ca si produsele pentru par, chiar va recomand sa o incercati daca sunteti in cautare de produse accesibile si cu miros delicios sau daca vreti sa faceti cuiva un cadou frumos de sarbatori. Produsele le gasiti la cei de la Face Bucharest, in farmacii si la plafar (Farmacia Tei are preturi super bune), dar si on-line, am vazut niste preturi foarte bune pe Aoro, va las aici linkul pentru ca am ramas surprinsa de preturile lor. Oricum sunt sigura ca cei de la Face Bucharest pregatesc pachete pentru sarbatori si vor fi oferte foarte bune.

Ati incercat gama asta cu unt de cacao? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Din gama asta am untul de corp si scrub-ul. Parca folosesti budinca de cioco :D. E o nebunie!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi mai zice, chiar nu am nevoie de produse noi, dar sunt extrem de curioasa. :))

      Ștergere
  2. Îmi place și mie mult, vreau neapărat să iau cândva o mască de păr din gama asta, că dacă se menține mirosul la fel de bine ar fi un vis, nici nu mă mai interesează altceva.

    RăspundețiȘtergere