La cumparaturi: NARS, Hourglass, By Terry & Kat Von D

4.11.15

In ultimele saptamani am cumparat si am tot cumparat ... mai astept cateva comenzi, dupa care mi-am impus sa iau o pauza, sper sa-mi si iasa. Adevarul este ca simteam nevoia de cateva produse care sa-mi readuca cheful de ... multe. Mi-am luat chestii misto deci nu pot sa zic ca regret, dar as fi putut sa fiu mai cumpatata ... teoretic. Dar totusi duminica e si ziua mea de nume, asa ca pot sa ma gandesc ca mi-am facut un cadou (sau mai multe) in avans.

De pe StrawberryNET mi-am luat ceva de la NARS (aici puteti sa vedeti toate produsele disponibile de la acest brand) - un set de doua oje din colaborarea cu Pierre Hardy (de-abia astept sa le incerc, n-am apucat inca) si un duo de farduri Earth Angel. Nu stiu daca v-am spus pe blog, insa pe Facebook am anuntat sigur - pe feelunique se gasesc acum si produse NARS si eu chiar ma bucur pentru ca am vazut niste oferte exclusive, puteti sa le vedeti aici.


Pentru urmatoarele produse n-am nici o scuza - mi-a placut atat de mult paleta Ambient Lightening Edit de la Hourglass, incat atunci cand am avut ocazia mi-am mai luat doua pudre si un blush. Este vorba de Mood Light, Luminous Light si blushul Incandescent Electra (o sa va arat in curand cate produse Hourglass am reusit sa strang in ultima vreme). Cu ocazia asta am descoperit ca-s foarte greu de fotografiat, ambalajul e si el problema, dar si pudrele. Am facut poze cand le-am luat sa vi le arat neatinse, nu le-am verificat, le-am folosit si dupa aia mi-am dat seama ca pozele nu-s bune si a trebuit sa fac altele. Si nu, din pacate, nu am de unde sa va recomand sa le luati.


Ultimele doua produse sunt pentru buze si, desi eram curioasa de ceva vreme in privinta lor, probabil ca nu le-as fi luat daca trebuia sa platesc pretul din magazine. Cateodata mai apar diverse ocazii si eu am profitat de una si m-am ales cu Hyaluronic Sheer Nude Hydra-Balm Fill & Plump Lipstick de la By Terry (nuanta 4 - Sheer Glow) si cu Everlasting Liquid Lipstick de la Kat Von D (nuanta Lolita). O sa va povestesc despre ele dupa ce le folosesc si-mi formez o parere.


Va tenteaza ceva din ce mi-am luat? Voi cu ce v-ati rasfatat zilele astea?

14 comentarii

  1. Cred ca n-am sa mai intru la tine pe blog :))
    Blushul ala arata intr-un mare fel.
    Sa le folosesti sanatoasa, draga mea.
    Eu m-am rasfatat cu doua comenzi, una Kurtmann si una Brandcircus (hainute ambele)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu crezi nici tu ca n-ai sa mai intri. :)) Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. Referitor la produsele Hourglass imi plac mult de tot, o sa va povestesc mai multe despre ele in curand.

      Ștergere
  2. Rujul lichid Kat Von D mă tentează cel mai rău, abia aștept să aflu cum ți se pare! Nu că restul nu mi-ar face cu ochiul, mai ales că mi s-a pus mai nou pata rău pe produsele Nars. Mă bucur să aflu că sunt acum și pe feelunique, o să arunc un ochi.
    Să le folosești cu plăcere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu l-am luat de curiozitatea ca prea il lauda toata lumea, o sa va povestesc cum e. :)

      Ștergere
  3. Blush-ul arata incredibil, ma tenteaza foarte tare <3 Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate produsele Hourglass arata intr-un mare fel, mie imi plac mult, drept dovada mi-au lasat o mare gaura in buget. :)

      Ștergere
  4. Sa te bucuri de ele!! Toate arata de vis!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi place mult tot ce mi-am luat, sa scap si de raceala asta sa le pot folosi. :)

      Ștergere
  5. Offf Doamne ce e aici:X:X! Lolita de la Kat von D mi-a stranit rau curiozitatea caci Youtube e boala mea din fiecare seara. Toata lumea ridica ode nuantei asteia si rujurilor lichide Kat von D, asa ca sunt curioasa cum ti se va parea. Produsele Hourglass si Nars arata de-a dreptul delicios. P.S: Tu te crezi cu restrictia la cumparatui?:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, o sa vezi cat de cuminte o sa fiu, am exagerat rau, tocmai am primit 3 comenzi de la StrawberryNET si una de pe iHerb, e cazul sa stau in banca mea ..... cateva saptamani, sper eu. :))

      Ștergere
  6. Sa te bucuri de ele, sunt fabuloase si se justifica, avand in vedere ca e onomastica ta Duminica :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am ras cand am vazut ultima parte a comentariului, asa e. :)

      Ștergere
  7. Cum e oja? Maine ma duc la vama :)
    Simi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat nici una dintre ele inca, par misto amandoua.

      Ștergere