La cumparaturi: By Terry

17.11.15


Postarea asta nu era in program, dar nu pot sa pun produsele asta intr-o postare alaturi de altele, pur si simplu nu pot si sunt sigura ca cele pasionate de arta asta - ca si mine - veti intelege ce vreau sa spun. By Terry este un brand care mereu mi-a starnit curiozitatea, dar care mereu m-a speriat cu preturile pe care le are. Nici n-o sa intru in detalii cu privire la preturi, sunt produse de lux, scumpe, e un brand care se respecta si inainte sa va intrebati daca am castigat la loto va spun eu ca nu. Doar ca stiu bine ce vreau, sunt un consumator informat si cand se iveste o ocazie profit de ea, ceea ce am facut si acum. 

Mi-au trecut prin maini multe produse de-a lungul anilor (pasiunea mea pentru lumea cosmetica nu este una aparuta in ultimii ani, este una veche care a fost hranita cu cheltuieli multe si cu pofte satisfacute), stiu ce inseamna un produs de lux, stiu sa apreciez detaliile si tot am ramas uimita de ambalaje (de greutatea lor), de detaliile de finisare, de miros. Nu sunt snoaba, pretul nu iti spune daca un produs e bun sau nu, dar n-am cum sa nu recunosc anumite lucruri si sa nu zic in mintea mea ca stiu oamenii astia de ce cer banii pe care ii cer pe produselor lor.

Primul produs pe care vreau sa vi-l arat este Youthful Radiance Powder Blush (Lumi-Perfecting Flush Naturally Defined Contour), nuanta pe care o am eu este 03 Beach Bomb. Se lauda cu o tehnologie anti-aging, care minimizeaza aspectul porilor si al liniilor fine, nu m-a interesat in mod deosebit acest aspect si la momentul asta nici nu pot sa spun daca face asa ceva pentru ca inca sunt la stadiul la care admir blushul si nu l-am atins. Si, nu, nu-s nebuna, mai savurez momentul o zi, maxim doua, dupa care o sa-l folosesc si o sa revin la un moment dat cu un review.


Si pentru ca-s curioasa si n-am nici un rimel waterproof in perioada asta am luat si Terrybly Mascara (cel mai bine vandut rimel al lor) in varianta waterproof. Peria este interesanta, culoarea pare intensa, iar sistemul de dozare este si el unul ca lumea si se vede si pe perie ca nu ia decat cat produs este nevoie. Sunt extrem de curioasa sa vad cum e, mai ales ca se lauda ca in formula are un booster pentru volum si alungire.


Ati incercat ceva de la By Terry? Cum vi se par produsele?

4 comentarii

  1. Este absolut superb blushul.
    Nu am incercat nimic de la ei pana acum....dar tu tot timpul imi faci pofte, mult prea des !! :)

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu mai am o nuanta pe lista, poate am noroc. Nu zic nimic de pofte, dar nu pot sa tin minunatii d-astea doar pentru mine. :)

      Ștergere
  2. OMG, cum arată blush-ul ăla! Rimelul nu mă atrage, nu pare pe placul meu periuța, dar blush-ul nu mă satur să-l admir. Știu ce o să visez la noapte! :))

    RăspundețiȘtergere