Imi plac!

4.11.15


In ultima vreme am descoperit cateva produse care imi plac mult, dar am si reinceput sa folosesc cateva preferinte mai vechi si m-am gandit sa va spun cateva cuvinte despre ele, chiar daca intentionez sa scriu mai amanuntit despre unele dintre ele pentru ca merita.

Micelara de la Garnier imi place mult de tot si este in top 3 (si am incercat multe) pentru mine, nu cred ca o sa-mi lipseasca vreodata din casa. Un alt produs de ingrijire a tenului care imi place mult este serul cu retinol de la InstaNatural, cu fiecare produs pe care il incerc de la ei ma fascineaza si mai tare brandul asta, am si crema cu retinol si-mi place si ea mult, dar serul parca imi place un pic mai mult.

Rujurile Luscious Cream de la Kiko imi plac la nebunie, am doua si mai vreau, 501 imi place mult si l-am purtat des in ultimele saptamani, iar celelalte doua produse pentru buze pe care le-am folosit la fel de des sunt balsamul de buze Care&Colour (varianta Rose) de la Nivea si untul de buze Jasmine de la Korres (pe post de tratament de noapte). 

BB creamul Hydraliane de la SVR m-a surprins extrem de placut si am intins des mana dupa el (vreau sa va povestesc mai multe in curand), Vamp! Compact Duo (15) de la Pupa a intrat direct in topul preferintelor mele (urmeaza mai multe detalii despre fardurile Pupa pentru ca am ce sa va povestesc), iar Ambient Lighting Edit Palette de la Hourglass m-a facut sa cheltui o gramada de bani pe alte produse Hourglass - atat de mult imi place, o sa va povestesc si despre ele in curand pentru ca am adunat destul de multe, desi nu era in plan.

Voi ce produse misto ati descoperit in ultima vreme? Eu as fi putut sa va mai arat inca cel putin pe atatea dar am incercat sa ma limitez doar la cele mai usor de fotografiat.

8 comentarii

  1. Am si eu micelara de la Garnier, imi place foarte mult dar pentru machiajul ochilor (rimel in general) nu-si face bine treaba , tocmai de aceea o folosesc doar pt ten nu si pt ochi .Produsele Hourglass de unde le cumperi ? Arata atat de bine .....
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-o folosesc pentru ochi (pentru ochi folosesc acum un demachiant bifazic de la Eucerin care imi place mult), banuiesc ca ai citit deja ce-am scris despre Hourglass. :)

      Ștergere
  2. @Anamaria, ref. la apa micelara, intra pe site-ul lor si urmeaza indicatiile de folosire pentru zona ochilor. Mie mi-au fost de mare ajutor, usureaza mult demachierea; le urmez atat cand folosesc aceasta apa micelara (care imi place foarte, foarte mult pentru ca demachiaza bine si este accesibila ca pret,recunosc. .), cat si oricare alt demachiant.
    @Camelia, mi-ai dat o noua idee de shopping la cap. BB-uri. :p Daca imi confirmi ca nuanta e potrivita pentru un ten deschis si ca nu bate in roziu, il caut! :) Abia astept sa ne povestesti despre paleta Hourglass. Arata senzational. Sunt convinsa ca merita fiecare banut! Sa le folosesti cu drag in continuare! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. O lotiune tonica cu extract din frunze de manuka de la Ziaja - o folosesc de vreo saptamana si impresiile sunt pozitive.
    Si cred ca, curand, o sa se lege de mine un gel de dus de la Tesori - am mirosit cateva prin DM si nu par rele.
    Cam atat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot vazut gama aia cu manuka laudata, eu n-am incercat nimic, eu folosesc de la ei acum o lotiune tonica din gama cu frunze de maslin si-mi place.

      Ștergere
  4. Și eu folosesc apa micelară de la Garnier și mi se pare foarte bună. Am fost surpinsă de cât de bine curăță tenul și de faptul că îl hidratează așa cum promite. Paleta de la Hourglass arată foarte, foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea am incercat produse Garniera, dar micelara asta clar merita.

      Ștergere