De 3 ori StrawberryNET

10.11.15

Saptamana trecuta au ajuns cele trei comenzi date pe StrawberyNET si imi place mult ce-am luat, am facut niste super afaceri, m-am ales cu cateva chestii extrem de misto pentru mine, dar si cu cateva produse pe care le-am luat pentru cadourile de sarbatori. Primele doua comenzi (cu valoare mai mare de 100 lei) au ajuns la vama, insa am avut noroc si n-am platit tva si n-a fost nevoie sa mai stau sa recuperez banii de pe site, iar cea de-a treia cu o valoare mai mica a ajuns la posta de cartier.


Setul Flawless Colour Favorites de la Laura Mercier (inca il gasiti aici, eu am profitat de o oferta si mai buna si am stiut ca-l vreau de cand l-am vazut) imi place mult de tot. Este o editie limitata mai veche de sarbatori, produsele sunt super misto. Am incercat deja primerul (varianta din set are 30 ml) pe care imi doream de multa vreme sa-l iau, in set mai este o paleta cu 4 farduri (culori frumoase, exact pe gustul meu) si un contur de ochi, un bronzer in varianta mica, o mascara Full Blown Volume si un gloss in nuanta Cherub. Produsele Laura Mercier imi plac mult de tot, iar setul asta mi se pare foarte misto si ma bucur ca l-am prins la o oferta buna.


Oferta la seturile Stila mi s-a parut foarte misto (colaborarea cu BaubleBar m-a incantat in mod deosebit si chiar imi doream de ceva vreme niste bratari de la ei, asa ca s-a nimerit tocmai bine) si am luat 3 seturi, pe care am platit mai putin decat pe setul de la Laura Mercier de mai sus, o sa-mi opresc si eu cate ceva, insa in mare parte le-am luat pentru cadou. New Year's Eve Glam MakeupSet inca este disponibil aici si vine ambalat intr-un portofel bleumarin foarte misto care poate fi purtat ca un mic clutch (nici cutia in sine nu e de nebagat in seama, chiar arata bine).

Cele trei produse full-size din set sunt fardul de ochi Opal din colectia Jewel, mascara Major Lash si rujul lichid in nuanta Fiery, iar bratara BaubleBar este Pave Cone (yellow gold) care vine ambalata intr-un saculet de catifea si poate ea singura sa reprezinte un cadou deosebit pentru cineva.


Celelalte doua seturi pe care le-am luat sunt Be Jeweled Makeup Set (mai este una din variante disponibile aici) si contin aceleasi produse: un fard (un set are fardul Kitten, cel mai bine vandut fard Stila, iar celalalt trioul Gilded - din pacate mie mi-a ajuns spart, desi a fost ambalaj in hartie si cutie de carton, cei de la StrawberryNET mi-au returnat valoarea fardului), trei glossuri - nu sunt pigmentate, eu am mai avut de-a lungul timpului diverse variante (Apricot, Grapefruit si Majesty) si o bratara BaubleBar (varianta rose gold - modele diferite).


Ultima comanda a fost un ruj lichid - Laque de Rouge - de la Shiseido pe care l-am prins la un pret foarte bun la oferta zilei. Nuanta este BE306, nici nu stiu cum sa descriu nuanta - bej/ maro, oricum in tendintele acestei toamne. Sunt curioasa sa-l incerc si sa vad cum e.


Voi v-ati luat ceva in ultima perioada? Pe site sunt deja o parte din ofertele de sarbatori - aici si aici - si sunt multe seturi interesante de produse, oferte vor tot aparea, mai apar din cand in cand si coduri de reducere suplimentara, eu o sa ma mai uit pe site, in perioada asta mereu am reusit sa-mi iau produse misto la preturi  mici.

11 comentarii

  1. Ti-am povestit ultima mea experienta cu ei, din fericire s-a rezolvat totul .
    Excelente afacerile tale, interesante bratarile din acele seturi, ultima imi place mai mult .
    Nu am testat pana acum produse de la Laura Mercier, dar ma tenteaza .
    Sa le folosesti cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost niste oferte bune, chiar ma bucur ca au profitat de ele. Trebuie sa incerci Laura Mercier, sigur o sa-ti placa produsele (pudrele lor sunt geniale).

      Ștergere
  2. Eu mi-am luat un set de la Clinic si abia astept sa testez produsele

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam in cat timp ajung comenzile de la ei? Am comandat pt prima oara de curand si inca astept...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa verifici tracking numberul pe care ti l-au trimis pe mail, cam in 10 zile ajung in tara, dupa aia tine de Posta Romana - cat dureaza si unde ajunge.

      Ștergere
    2. Ultimele mele comenzi (ridicate ieri) au fost trimise pe 20.10, au intrat in tara pe 31.10 si abia luni (9.11) au ajuns la of.postal cu vama de la Iasi. Dureaza din ce in ce mai mult :(

      Ștergere
    3. A mea a fost trimisa pe 30.10 si de atunci tot in tranzit e. Sper sa ajunga la un moment dat

      Ștergere
    4. Tot ce intra in BSI (colete externe) iese extrem de greu, sunt oameni putini, va sfatuiesc sa evitati sa mai comandati daca vor ajunge in decembrie pentru ca va fi crunt la posta/ vama.

      Ștergere
  4. Super afaceri! Acum am luat si eu setul de la Stilla :) Place mult :)
    Ma tenteaza rau Setul Laura Mercier..insa dupa ultimele experiente la vama cu coletele de la Strawberry unde am platit enorm de mult..nu-mi mai arde sa cumpar nimic. Imi pare asa rau :( sunt la a 38-a comanda...si mereu luam cate ceva :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au avut niste oferte foarte bune in ultima perioada, prea multe tentatii ...

      Ștergere