Cumparaturi de pe Choies

19.11.15


Zilele trecute am ridicat de la vama o comanda de la Choies si pot sa zic - fara sa ma gandesc de doua ori - ca-mi place tot ce-am luat. Mai am o comanda care sta in BSI de cateva zile (sper sa se miste mai repede ca mai mult sta in Romania decat a stat in tranzit) si o alta pe drum (si nu intentionez sa mai comand nimic pana nu trec sarbatorile pentru ca o sa fie nebunie la posta/ vama, intarzieri mari si chiar n-am nevoie de batai de cap suplimentare).

Motivul pentru care am dat comanda asta a fost perna pisica, de care va ziceam pe Facebook acum cateva saptamani. Am cautat sa vad daca o gasesc mai ieftina pe undeva si am gasit husa cu doar cativa dolari, dar mi-am dat seama ca daca perna nu e rotunda si nu se potriveste n-o sa arate bine, asa ca am preferat sa o iau pe cea vazuta pe Choies si nu regret deloc. Perna e foarte misto (modelul ales de mine este asta, m-am gandit ceva, dar am ales bine in final) si-mi place la nebunie, mi-as fi luat si catel, dar nu ma inspira deloc modelele.


Au mai alunecat in cos un cardigan bej (pe site e si varianta pe bleumarin si ma tenteaza rau - o puteti vedea aici, e un pic mai scump cel bleumarin decat acesta bej, dar chiar imi place si cum vine, dar si materialul din care e facut), doua palarii (habar n-am ce mi-a iesit mie in poze si de ce, una e Rosy Brown si una Dark Coffee - le puteti vedea aici, poza mea n-are nici o treaba cu realitatea, dar nici nu mai fac alta), o pereche de sosete de Craciun (aici puteti vedea si alte modele, materialul e sintetic, insa ma asteptam la asta, le-am luat ca-s amuzante si merg sa le port de cateva ori prin acasa cand vreau sa intru intr-o stare festiva) si cateva portofele pe care le-ati mai vazut, le-am luat pentru cadouri (pe site sunt o gramada de meodele - aici puteti sa le vedeti pe toate, eu am ales un leu si 2 pisici de data asta).
  

In perioada asta pe site este Black Friday (si nu numai pe siteul asta, daca va doriti ceva de pe undeva verificati ce oferte au, s-ar putea sa faceti niste afaceri bune) si au anuntat reduceri de 80% (pe care eu nu prea le-am vazut, dar e posibil sa nu fi vazut bine ... sa zicem) si in plus sunt niste coduri care va ofera reduceri suplimentare cand comanda atinge un anumit prag. AICI puteti sa vedeti ce intra la promotie si daca merita ceva.


Am facut un exercitiu de imaginatie si am ales trei chestii din cele care sunt la oferta si care mi s-au parut interesante, insa am vazut ca au adus si o gramada produse noi inclusiv ghete si genti, o sa studiez mai bine siteul in weekend cand am mai mult timp.
 
geaca - AICI
tricou - AICI
fusta - AICI

Aveti in plan vreo comanda? Va tenteaza ceva? Va place perna pisica?

7 comentarii

  1. Pernuta cu pisica e adorabila
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar eram curioasa s-o vad in realitate, e moale si draguta, imi place mult. :)

      Ștergere
  2. Ce dragute sunt pisicile! Astept si eu un portofel de acesta. Am dat comanda acum o luna, sper sa ajunga pana de Craciun :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ajunge, ajunge, e pe drum. :)

      Ștergere
    2. Dupa po pauza lunga in Romania (ca doar e obosit de la atata drum), va ajunge :)))

      Ștergere
  3. Imi place perna, imi plac si portofelele - super dragute! Ultima mea comanda de la ei a ajuns la posta normala, stiam ca asta ridic cand m-am dus insa am ramas uimita cand am vazut cutia. Super micuta, ma gandeam ca nu mi-au trimis tot, cand colo palaria comandata era urat indoita (si nu stiu deocamdata cum o repar), insa esarfele indesate in palarie - super faine.
    Sa te bucuri de toate! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel, ultima data la ei (cea cu ghete mi-a ajuns si mie la posta de cartier), asta la vama si deja am primit avizul pentru cealalta tot pentru vama, nu stiu care e logica. Si palariile mele au fost cam aiurea puse, dar nu s-a intamplat nimic grav (si tot asa aveam si eu chestii indesate in ele). :)

      Ștergere