Cumparaturi Born Pretty Store

25.11.15


Cei de la Born Pretty Store m-au contactat recent daca nu vreau sa incerc cateva produse de machiaj si am zis da pentru ca vazusem pe site niste palete care mi s-au parut identice cu cele de la NYX din Runway Collection, asa ca am vrut sa ma conving si nu m-am inselat deloc (am banuiala asta cu privire la mai multe produse, nu numai de la ei de pe site, o sa imi verific teoria si o sa revin cu detalii daca o sa fie cazul).

Paleta cu pricina este cea de aici, varianta de pe site e Smokey Eyes (eu pe cea de la NYX o am in varianta Caviar & Bubbles) dar chiar si asa am putut sa le compar si sa va spun ca-s acelasi lucru. Aceeasi cutie, acelasi produs (lista de ingrediente identica), coduri identice, singurele diferente sunt la numele brandului de pe fata cutiei (nu si la scrisul cu denumirea paletei sau a colectiei din care face parte) si pe spate la firma pentru care sunt produse (cea de la NYX are o eticheta in plus cu codul de bare si este mentionat cruelty free/ hypoallergenic, probabil conditii pentru a le pute comercializa in toata lumea legal). Fardurile au aceeasi textura, acelasi miros (mie mi se pare ca fardurile NYX din paletele astea au un miros specific, deloc urat), n-am nici o indoiala ca-s produse in acelasi loc si branduite diferit. Imi pare rau ca n-am vazut mai devreme ca mai exista paleta asta si in alte combinatii - uitati-va aici (varianta 1 e cea pe care o am eu de la NYX), as fi putut sa le compar mai bine, insa ma pierd mereu pe siteul lor la cate produse sunt.

Daca tot mi-au oferit un credit de cumparaturi mai mare am mai pus in cos un burete pentru fond de ten (il gasiti aici - mi s-a parut forma interesanta, n-am apucat sa-l incerc, deci nu stiu sa va spun cum e), un ruj de la Liphop (nu stiu daca voi ati auzit de Liphop pana acum, e un brand din Malaezia, eu am mai avut niste produse de buze de la ei acum multa vreme si mi-au placut), este mat, dar nu usuca buzele - puteti vedea aici ce nuante mai sunt, un alt produs pentru buze - un ruj longlasting (zic ei - aici vedeti detaliile) sub forma de creion si o creta pentru par. Am ales nuanta mov, sunt o gramada de nuante - aici le puteti vedea, nu stiu de ce n-am luat negru sa incerc la radacina.

Transportul este gratuit, coletul a ajuns in 10 zile, daca vreti sa va luati ceva de pe site am un cod de 10% reducere (CNNG10 - valabil doar pentru produsele cu pret intreg). V-as recomanda pensulele de machiaj, au preturi mici, iar eu am nimerit 2 de la ei carora nu le-a cazut un fir de par si pe care le folosesc des, iar zilele astea au o gramada de oferte de Black Friday, iar unele preturi sunt extrem de mici.

10 comentarii

  1. Interesantă treaba cu paleta de farduri!
    Eu când intru la ei pe site văd doar chestii pentru unghii, nu prea mai ajung în alte secțiuni. :)) Deși știu că au și accesorii mișto, am câteva faine rău de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu niciodata nu stiu la ce sa ma uit mai intai, au prea multe produse. :))

      Ștergere
  2. Imi plac culorile la rujurile pe care ti le-ai luat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde ajunge comanda? La posta? (Posta din localitate)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faine produsele lor:))
    Doar..am o intrevare:Plata cum se face? Ca site.ul nu e românesc... cu cardul sau trebuie sa schimb banii sau cu fac?:)))

    RăspundețiȘtergere