Chocolate Dream de la Herbagen

19.11.15


Probabil stiti ca imi place vanilia si de obicei aleg produse pentru ingrijirea corpului cu arome vanilate si gurmande, insa de data asta am schimbat aroma, desi am ramas pe taramul mirosurilor gurmande. Uleiul de masaj si untul de corp de la Herbagen au aroma de ciocolata si un nume care imi place mult si mi se pare foarte inspirat - Chocolate Dream. Aici puteti sa vedeti ce alte produse mai au disponibile; pentru o vreme mai calda m-ar tenta uleiul de masaj si crema Mint Leaves, insa am mai vazut si alte arome interesante, mai ales la uleiurile de masaj, care ma fac sa ma intorc in timp.

Am incercat produsele in ultima luna si imi plac, au un pret mai mult decat bun (in gama asta - Chocolate Dream - mai este si un gel de dus), iar luna asta sunt la oferta si cu mai putin de 40 lei puteti sa luati toate trei produsele si sa rasfatati pe cineva drag de sarbatori.  Astea 3 produse, o ciocolata delicioasa si o cutie frumoasa si succesul e asigurat sau, de ce nu, sa va oferiti singure un rasfat.

Uleiul de masaj are 150 ml, vine intr-o sticla inchisa la culoare, are pompita si miroase delicios. Contine ulei de masline, de avocado, de samburi de struguri si de argan si are o culoare deschisa, galbuie. Ma asteptam sa fie maro, gandindu-ma la nume, insa e mai bine asa. In afara de uleiurile de mai sus mai contine vitamina E, coumarin si parfum (singurul care ar putea fi problematic, daca evitati de obicei produsele care il contin), ceea ce-l face extrem de hidratant si de placut de folosit. Desi este recomandat si pentru folosirea pe fata sau par, eu l-am folosit doar pe corp, atat pentru masaj, dar mai ales pentru a-mi hidrata pielea. Intra relativ repede in piele (nu o lasa unsuroasa), miroase extrem de bine (si mirosul se mentine), iar dupa folosire pielea ramane extrem de catifelata si hidratarea se mentine ore bune.

Untul de corp are 150 grame si este ambalat intr-un borcan de plastic (se recomanda sa fie tinut la frigider dupa deschidere). Contine unt de shea si de cacao, dar si ulei de masline. Mirosul este mai puternic decat al uleiului, insa la fel de delicios. Intra repede in piele, nu este nevoie sa insisti pentru ca are o consistenta misto, iar pielea ramane catifelata si cu un miros delicios.

Cred ca e clar ca m-au surprins placut si ca le recomand, daca cautati ceva la un pret accesibil, dar care sa fie si eficient. Daca le-ati incercat deja astept si parerile voastre.

4 comentarii

  1. Am folosit unt de corp de la ei si am fost foarte multumita. Hidrateaza destul de bine si spre deosebire de altele nu lasa pelicula groasa de piele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, am si eu uleiul si-mi vine sa-l beau :))

    RăspundețiȘtergere