Cateva noutati

9.11.15

In ultimele zile am primit cateva produse noi (unele cadou, altele la testare, altele pentru ca mi le-am dorit si universul m-a auzit) si vreau sa va arat si voua noutatile, iar in cazul in care va intereseaza parerea mea despre ceva anume sa-mi spuneti ca sa stiu sa le fac un review dupa ce imi fac o parere clara despre ce fac sau nu fac.

Cei de la InstaNatural m-au intrebat daca sunt interesata sa incerc cateva produse noi de la ei si chiar mi-a placut ce mi-au propus (spre deosebire de ultima data cand chiar nu m-au interesat produsele nou lansate) si am primit trei noutati: Dead Sea Mud Mask (n-am apucat s-o folosesc, dar am citit ca poate fi folosita atat pe corp, cat si pe ten), Youth Express Eye Gel (pe care l-am avut si intr-o varianta mare, de 50 ml, asta de 15 ml mi se pare mult mai practica, nu stiu daca au schimbat ceva si la formula, o sa le compar) si Skin Clearing Spot Treatment (care seamana foarte mult cu Drying Lotion de la Mario Badescu).


De la Paula's Choice am doua miniaturi. Despre Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator am tot auzit pareri bune si sunt mai mult decat curioasa sa vad cum e, varianta asta mini e tocmai buna sa-mi fac o parere. Al doilea produs este Clear Anti-Redness Exfoliating Solution, eu nu m-am inteles bine cu BHA variantele lichide, dar merita sa mai fac o incercare. Ati incercat vreunul din astea doua produse?


Am vazut produsele astea doua - InstantRefresh Radiance Dry Shampoo de la TRESemme si Extreme Style Texturising Sea Salt Spray de la VO5  - pe pagina celor de la Hello Free Z One Discount si le-am vrut, insa n-am reusit sa ajung deloc la magazin. Am avut surpriza sa le primesc de ziua mea, asa ca nu pot decat sa ma bucur si sa sper ca o sa-mi placa.


Mama stie cat imi plac lumanarile parfumate si cat de mult conteaza momentele de relaxare pentru mine, asa ca mi-a luat cateva lumanari (poate pentru unii lumanarile par un cadou nepotrivit, insa pentru mine lucrurile stau altfel) si o oja de la Nubar pe care stia ca o vreau de mult timp - Sangria. Chiar mi-era dor de o oja noua de la Nubar, asa ca incantarea mea a fost maxima.


Ultimele produse pe care vreau sa vi le arat sunt de la Taft, care a aniversat recent 60 de ani de expertiza in hairstyling - fixativul si spuma din gama Ultimate si pudra pentru volum, care chiar mi se pare interesanta si vreau sa o incerc sa vad cum e. Daca e buna si-mi place o sa va povestesc si voua despre ea ca sunt sigura ca si voi sunteti cu ochii dupa produse de acest fel.


Zilele urmatoare o sa va arat si ce cumparaturi am facut eu pentru ca mi-au ajuns cateva colete in ultima perioada si am reusit astazi sa fac poze ca sa vi le arat.

6 comentarii

  1. Să le folosești pe toate cu drag!
    De șamponul uscat TRESemme sunt super curioasă cum o să ți se pară!
    Recent am luat și eu miniatura la Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator, iar după primele 2-3 utilizări îmi place, dar vreau să văd și pe termen lung cum o să ne înțelegem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sunt curioasa si eu sa vad cum e, am un sampon de la ei sub forma de spuma care e foarte misto, sper si asta uscat sa fie asa.

      Ștergere
  2. sunt interesata de parerea ta despre pudra pentru volum Taft si sprayul VO5 cu sare

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu mă bucur de fiecare dată când primesc lumânări parfumate și le folosesc cu plăcere seara sau atunci când citesc ... parcă schimbă atmosfera. În ceea ce privește pudra pentru volum, mie mi-a făcut doar rău. Părul meu nu a avut mai mult volum după folosire și chiar dacă am aplicat o cantitate mică de produs, arăta de parcă aș fi avut mătreață în anumite zone. În plus mi-a îngrășat părul foarte tare, dar bineînțeles, fiecare persoană e diferită și probabil pur și simplu nu mi se potrivește mie produsul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat-o o data si ca prima impresie mi-a placut, insa nu ma hazardez inca sa spun ceva clar despre ea.

      Ștergere