Cateva detalii ....

19.11.15

Ma uit de vreo 5 minute la monitor si habar n-am cum sa incep postarea asta   ... sunt foarte obosita, nu dorm bine (de fapt nu dorm deloc) de nopti bune, am reusit aseara si azi dimineata sa "fur" cateva ore de somn si asta m-a ajutat putin sa-mi revin. Parca incep sa-mi recapat si vocea, sper maine sa fie o zi mai buna ca am multe de facut  ... vreau sa va arat insa cateva detalii de astazi.

Am incercat ojele de la Pupa pe care vi le-am aratat in postarea de ieri, cele din colectia de iarna Stay gold! si m-am indragostit, imi place la nebunie combinatia asta pe unghiile mele (n-am aplicat nici un top coat, desi am primit unul chiar de la Pupa si sunt curioasa sa vad cum e, am vrut sa vad cum se comporta ojele fara vreun ajutor), au un luciu de vis ... zambesc ca tuta uitandu-ma la poze. Mai vreau! Asta e tot ce pot sa spun.


Acum vreo doua saptamani am primit o comanda de la Romwe si vreau sa va arat noua mea patura, glumesc ... mi-am luat o esarfa (puteti vedea AICI produsul pe site) lunga si lata, extrem de calduroasa, care are doua fete si pe care o port cand mi-e frig. Nu este foarte moale, deci e cam greu de purtat in jurul gatului (nu este imposibil, dar eu prefer sa nu), insa pe post de sal e perfecta. Imi place combinatia de culori, imi place imprimeul, imi place!


Nu puteam sa nu va arat si mutra Almei (noua ei porecla este Patratel, ea oricum raspunde la orice nume, deci nu e vreo problema), eu catel mai bucuros n-am vazut - si daca o cert (si mi-a dat motive in ultima vreme, numai prostii a facut prin casa) ea tot se bucura ca o bag in seama si da din coada. 4 kg (nici nu stiu daca are atat) de catel = un munte de iubire.


Va mai amintiti cretele colorate pentru par de la Hello Free Z One Discount? M-am gandit eu ca niste suvite albastre as da bine in parul meu negru .... ei bine, am reusit sa am mainile albastre, dar parul nu. Creta pe parul uscat nu face nimic, pe parul umed se vedeau niste suvite albastre, insa au disparut asa cum au aparut. Deci m-am lecuit ... si deja imi imaginam si movul ala prin parul meu. Dupa cum puteti vedea e tot negru.


Ziua voastra cum a fost? Ce culori ati purtat?

14 comentarii

  1. Awww ojele sunt superbe,imediat mi-au sclipit ochii :))),esarfa e foarte frumoasa,s-o porti sanatoasa,si-un pupic pentru pufoshenie :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, arata intr-un mare fel, cred ca in weekend fac o vizita la MegaMall sa-mi incant ochii. :))

      Ștergere
  2. Alma e adorabilă! :)
    Sunt minunate ojele de la Pupa, eu nu am încercat decât un fard de la ei acum mulți, mulți ani. Foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alma e o minunatie de catel ... cantaret. Eu am folosit produse Pupa acum niste ani, fondurile de ten si rimelurile mi-au placut mult, dar si fardurile. :)

      Ștergere
  3. Mi-a fost dor de Alma, e o scumpete de catel .
    Imi place esarfa sa o porti cu drag :)
    Cat despre creta colorata ...m-am amuzat , nu am incercat pana acum dar din cele vazute la tine nici nu ma bate gandul :)
    ps : eu sunt pe pozitii...dar din cate am vazut nu prea ma incanta ofrtele. Ce e sigur...Brandcircus , Yves Rocher slabi de tot...oricum nu mai vroiam nimic de la ei, am luat noile arome si cea de mar nu mi-a placut deloc.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt treaza si ma uit, dar nu am tenteaza nimic ... am o singura chestie in cap pe care o vreau, in rest n-am vazut nimic interesant. Eu am miros in magazin gama aia cu mar si nu mi-a placut (am si scris), bine ca n-am apucat sa dau comanda.

      Ștergere
  4. Vai, ce mutră haioasă are Alma! :))
    Ojele alea arată wow, am știut eu de ce am zis că vreau să văd vișiniul pe unghii, presimțeam ceva! Trebuie neapărat să-mi iau și eu măcar una!
    N-am putut să nu remarc și cât de albastru îți e părul, să nu-l recunosc. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu faci misto de albastrul meu? :)) Si eu vreau sa ajung in magazinul din Mega Mall sa studiez ce alte nuante mai sunt. :)

      Ștergere
  5. Foarte frumoasa paturica noua. Dar ce zici de aceasta?...
    http://www.romwe.com/Suede-Tassel-Scarf-p-127504-cat-693.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si la aia, dar nu stiu cum e materialul si am zis ca mai bine stau linistita. :)

      Ștergere
    2. Asta ma retine si pe mine, ca la muuuulte alte lucruri frumoase de pe net...

      Ștergere
  6. Wow! O să caut oja de la Pupa cu sclipicel, arată senzațional!
    De la acest brand am încercat fond de ten și mascara, foarte bune mi s-au părut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E superba si rezista super pe unghii fara top coat, chiar sunt impresionata. Fondurile de ten astea noi sunt misto, eu folosesc Active Light acum si-mi place mult, mascara n-am mai incercat de ceva vreme de la ei, dar am primit una recent si o sa vad cum e in perioada urmatoare.

      Ștergere