Calendare advent pentru Craciun 2015

14.11.15

Primele mele amintiri legate de un calendar advent au peste 20 de ani si sunt legate de ... ciocolata. Daca ma gandesc bine prima data cand am tinut in mana un asemenea calendar a fost acum 25 de ani, cand mi-a trimis matusa mea unul din Austria ... mi s-a parut minunat si nu cred ca a existat Craciun de atunci sa nu fi primit cel putin un calendar dulce. Dar nu despre ciocolata vreau sa va vorbesc astazi, ci despre calendarele advent de beauty, care in ultimii ani au luat-o la galop si am vazut unele care merita din plin toti banii. La noi pana acum s-au gasit destul de greu, insa anul asta lucrurile se schimba putin si avem bineinteles si varianta cumparaturilor on-line. O sa fie o postare lunga, asa ca va sfatuiesc sa va faceti o cana de cafea/ ceai/ ciocolata si sa va pregatiti sa oftati.


O sa incep cu calendarele care vor fi disponibile in Romania, nu este o selectie mare daca comparam cu ce se gaseste in afara, dar fata de anii trecuti tot este ceva. Primul calendar pe care l-am vazut este cel de la The Body Shop, vi l-am aratat in postarea asta si care costa 496 lei, e disponibil deja on-line aici si puteti sa vedeti exact ce contine. Eu sunt putin dezamagita ca ceea ce a ajuns la noi in magazine este varianta de anul trecut, mi se pare mult mai interesant calendarul de anul asta si este si mult mai scump fata de pretul din alte tari. Nu neg ca m-ar incanta sa primesc asa ceva, dar ...


Un calendar care stiu sigur ca o sa va placa (daca nu ati aflat inca vestea) este cel de la Balea. DM s-a decis sa ne faca o bucurie si sa aduca si la noi acest calendar. Nu am informatii oficiale, insa in Germania costa 14,95 euro si ma astept pe aici sa fie pretul si la noi, iar selectia de produse mi se pare chiar interesanta. Majoritatea produselor sunt in variante mici, insa am vazut in 3 dintre zile produse fullsize (un balsam de buze si de 2 ori cate 2 masti pentru fata de 8 ml). Gramajele pentru mini produse variaza de la 5 ml (cremele de fata) la 50 ml (produsele pentru par si corp), exista chiar si o varianta de 10 ml a apei de toaleta Sense of Magic.
 

Pe Facebook v-am spus deja de calendarul de la Babor pe care il puteti gasi la TopLine, nici el nu are un pret mic - 481 lei, v-am spus aici ce contine. Cred ca pentru o consumatoare de produse Babor ar putea fi un cadou minunat.

In Sephora vor fi disponibile din decembrie calendarul de la Benefit - Party Poppers (12 mini variante ale celor mai vandute produse ale lor - the POREfessional, BAGgal Mascara, Lollitint, They're Real! Mascara, Rockateur, High Beam, Hoola si altele) si cel de la Ciate - Mini Mani Month (17 mini Paint Pot - 5 ml, 3 mini tratamente - 5 ml, 2 Glitter Topcoat - 5 ml, o mini pila de cristal si un glitter fullsize). Nu stiu sa va spun ce preturi vor fi la noi, afara le-am vazut la 35, respectiv 49 de lire si nici nu stiu daca vor fi disponibile si alte calendare. Am vazut si un calendat marca Sephora, dar nu stiu detalii.
 

Din seria cumparaturi on-line sunt atat de multe tentatii incat nu stiu cu ce sa incep si nici unde sa ma opresc, am vazut si calendare care merita si calendare care nu merita, mi-a stat inima in loc de cateva ori. O sa incep cu alea care cred ca o sa va faca sa "plangeti", va las link la fiecare sa vedeti ce contine (acolo unde este specificat) si cat costa.

Charlotte Tilbury - The Book of Makeup Magic - AICI

Jo Malone - AICI

 Diptique Advent Calendar - AICI

Liberty of London Advent Calendar - AICI

Din seria celor care se gasesc on-line si se preteaza cat de cat cu bugetul nostru si le si putem comanda on-line de afara fara prea mare batai de cap am ales cateva, va las la fiecare linkul de unde se poate lua si gasiti si detalii despre pret si produse.

No7 25 Days of Beauty Wonders Advent Calendar - AICI
 

Tanya Burr Deck the Hauls 12 Days of Christmas Beauty Calendar - AICI

The Beauty Secret, calendarul celor de la Look Fantastic a fost sold out in 48 de ore, pretul lui a fost de 70 lire, iar valoarea produselor depasea 250 lire. Deja se fac precomenzi pentru cel de anul viitor, atat de departe a ajuns nebunia asta. Calendarul Feel Unique (cel de aici) nici macar nu se poate livra in Romania, ceea ce imi place deloc.

Am lasat la final cateva calendare care mi-au placut mult. Si o sa incep cu colaborarea dintre Maybelline si Ebelin, calendarul se gaseste in DM-urile din Germania si are un pret fenomenal - 24,95 euro si contine 15 produse fullsize si 9 miniaturi. Intre produsele fullsize am vazut Colossal 100% Volume Express Mascara, Dr.Rescue All in One,  Baby Lips Cherry Me, Lipgloss Color Show 565, Kajal Russian Green, Color Sensational Nudes 740 Coffee, Colorshow 549 Midnight Taupe si multe altele. Nu mai zic nimic, asa ceva nu vedeam si la noi ....


L'Occitane Christmas in Coming nu cred ca va ajunge la noi (macar sa ma insel) si e pacat. In UK l-am vazut la 39 lire si din cate am observat are 18 mini produse (cateva creme de maini si picioare la 10 ml, balsam de buze, geluri de dus si produse pentru par si corp la 35 si 50 ml si chiar si o apa de toaleta la 5 ml)  si 6 accesorii (etichete pentru cadouri, stickere, place carduri, funde pentru decor si altele).

Nu am auzit nimic nici despre Kiehl's Ultimate Strength Adventskalendar, deci ma indoiesc ca o sa vedem noi asa ceva. Se gaseste in Douglas Germania la 49,99 euro si contine 24 de miniaturi pentru ten, corp si par (gramajale variaza de la 2 ml la 75 ml, in functie de produs).


Am vazut calendare si de la Essence, Avon, Yankee Candle si multe altele (Kerastase, Lush, Clarins), e clar ca multe firme s-au adaptat trendului si scot pe piata ce se cere. Nu pricep de ce nu se aduc si la noi, de fapt stiu de ce, dar nu-mi place. In Douglas-urile din Germania (si probabil si in cele din Austria, n-am mai stat sa verific) se gasesc o multime de astfel de calendare cu diverse tipuri de produse - aici puteti sa va faceti o idee.

Si acum intrebarea - e vreunul pe care sa nu-l vreti? Lasand gluma la o parte, care e parerea voastra sincera despre astfel de calendare? Ce v-ati luat? Ce-ati vrea sa primiti? Ce ati face cadou?

18 comentarii

  1. mie-mi plac rau, dar nu mi le permit :)))) mi le lua pe cel de la balea si pe cel essence ( cu ajutorul prietenelor din alte tari)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer vorbind nu ma tenteaza astfel de calendare . Preturile sunt nesimtite dupa parerea mea . Prefer sa cumpar varianta full size a produselor care ma intereseaza :)
    Oricum....vorba ta, nici pe mine nu m-ar deranja sa primesc un asemenea cadou .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele merita, eu p-ala de la L'Occitane de exemplu l-as lua ca-mi place sa incerc diverse. :))

      Ștergere
  3. Le-as lua pe toate daca as putea!!! Am avut calendarul de advent Ciate de acum 2 ani - am fost super incantata de el! Mai si acum mini ojele si le folosesc mai mereu!

    Anul asta ma tenteaza Benefit rau de tot! :)) si cele care nu se gasesc la noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ala de la Ciate e chiar misto pentru o pasionata de oje. :)

      Ștergere
  4. Aș fi preferat să nu știu de existența ăluia de la Maybelline! Acum suspin. :(
    Cadou nu l-aș refuza pe niciunul :)), dar singurul cu care m-aș cadorisi personal (din ce e la noi) e ăla de la Benefit. Mă gândesc la el de când l-am văzut prima oară, dar mă uit și văd vreo 3-4 produse care nu mă interesează deloc și... nu știu.
    Dar reiau ideea că nu l-aș refuza dacă l-aș găsi sub brad! Pe cuvânt că dau și eu cadou mai departe ce nu mă tentează. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He he, pe mine nu ma tenteaza asa tare Benefit, am tot avut seturi cu mini produse, nu imi doresc ceva in mod special. Dar sub brad accept. :)

      Ștergere
  5. Uf, eu l-am vazut si pe cel de la Kerastase.....80 de lire, UK....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu la el, am prea multe produse pentru par ... :)

      Ștergere
  6. da, macar pentru colectii! ma atrage kiehls si nr 7 boots. ai idee,le gasim pe undeva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E link in postare catre cel de la Boots, livreaza si in Romania de ceva vreme. Despre Kiehl's nu stiu, n-am vazut nici un site care sa trimita la noi.

      Ștergere
  7. Ma atrag majoritatea....dar preturile mi se par foarte mari :(
    Cel mai mult mi l-as dori pe cel de la benefit :d

    RăspundețiȘtergere
  8. eu as vrea Maybelline, nu cred ca gasesc la noi!

    RăspundețiȘtergere