Am ajuns si la Jumbo ....

28.11.15

O sa incep postarea asta cu o marturisire - am evitat cat am putut sa ajung la Jumbo pentru ca eram sigura ca o sa ies de acolo cu buzunarele (respectiv cardul) goale, lucru care de altfel s-a si intamplat weekendul trecut cand am ajuns la magazinul din Pallady. Am platit partial cu cardul, partial cash ca doar plecasem sa ma uit si sa iau cateva chestii mici. Pozele de mai jos spun cat de bine am respectat ceea ce am gandit, cuvintele sunt inutile ... oricum mi-a placut la Jumbo, dar de dus ma mai duc la anu' inainte de Craciun (asa mi-am propus). 

Habar n-am cu ce sa incep postarea asta ca-s multe chestii (si nu va arat decat o parte, retul au fost luate cu alt scop si o sa le vedeti in decembrie, probabil prin postari pe post de decor sau cine stie ce nebunie), o sa incerc sa va arat produsele pentru Craciun ca era plin magazinul de asa ceva, iar eu m-am simtit ca un copil si nu stiam la ce sa ma uit mai intai.

Daca cautati cutii sau pungi pentru cadouri, clar e de mers acolo, sunt o gramada de variante extrem de misto si la preturi foarte bune - cutia casuta de mai jos a fost doar 5 lei, e dintr-o carton foarte tare, arata foarte bine si venea si in variante mai mari si cu alte desene. Crema de maini cu scortisoara era in zona caselor si am luat-o s-o tin in geanta, iar coarnele de ren le-am luat special pentru Alma, o s-o vedeti sigur intr-o poza cu ele ca e tare draguta.


Mie imi place sa ambalez frumos cadourile, sa le fac sa arate intr-un fel si am o fascinatie declarata pentru funde deosebite, carlige, etichete, mici decoratiunii care pot face un cadou sa arate mai festiv, mi-a fost extrem de greu sa nu umplu cosul cu astfel de produse, in afara de rola lata de funda, celelalte produse au fost pana in 5 lei.


Formele de copt erau prea dragute si n-am putut sa le las acolo, m-am gandit ca poate ma vor ajuta sa ma entuziasmez putin anul asta de Craciun, sa fac ceva dulce si bun, sa aduc cumva atmosfera de sarbatoare in sufletul meu. Acelasi lucru e valabil si in cazul hartiilor pentru briose, in ultimele 4 luni eu nu prea am calcat prin bucatarie si as vrea in decembrie sa schimb lucrul asta. Iar servetelele in forma de haina lui Mos Craciun stiu sigur ca o sa arate foarte bine pe masa, asa ca nu aveam cum sa nu le pun si pe ele in cos.


Era plin de stickere de tot felul si am luat unele cu desene de Craciun pentru niste cutii de cadouri care au nevoie de putin ajutor sa arata mai festiv, de asemenea se pot folosi foarte bine pe etichete pe care e trecut numele celui care primeste cadoul. Sunt detalii si mie imi place sa fiu atenta la ele, iar in Jumbo sunt o gramada de lucruri care pot fi folosite in acest scop.


Am luat o gramada de chestii mirositoare pentru casa, majoritatea cu vanilie (ca doar stiti preferintele mele): lumanari la borcan si in cutie de metal, sprayuri mici pentru camera, un odorizant pentru baie, cateva uleiuri pentru lampa, un difuzer care in loc de bete are o floare, iar pentru dulap am luat o rochie vanilata care imi place mult.


Nu stiu daca am scris vreodata pe blog (desi tind sa cred ca da pentru ca am obiceiul sa spun asta din cand in cand) insa acum multi ani visam sa am un magazin de tip papetarie cu produse frumoase si deosebite, asa ca e logic ca m-am cam pierdut in zona de papetarie din Jumbo si am vazut o gramada de chestii interesante - agenda roz n-am vazut-o eu, dar mesajul este perfect si coperta are un material extrem de misto si placut la atingere. Am mai luat o agenda mica pentru geanta, stickere cu animale, un caiet cu cartoane cu modele shabby chic din care vreau sa fac niste cutii pentru cadouri si altele.


Cand am coborat in zona caselor am vazut dulciurile si i-am luat cateva chestii lui Rares, nepotul meu, si am avut si un moment de nostalgie si m-am gandit la tata, care mereu imi facea rost cand eram mica de Maoam si Mamba. Amintiri ...

 
Nu va arat ce-am mai luat, fie ca-s cadouri, fie ca am niste planuri cu ele, dar va las cu cateva poze din magazin ca sa faceti o idee de ce puteti gasi si ce preturi sunt. Merita sa faceti un drum pana acolo (pe partea de vesela de Craciun au o gramada de chestii misto si la preturi mai mici decat in hipermarketuri), insa sa va duceti cu bani la voi pentru ca-s o gramada de chestii tentante si care va vor face sa le puneti in cos.

25 de comentarii

  1. Ce bine ca Jumbo e atat de departe de mine, ca n-as vrea sa ajung acolo!!! Acum oricum nu mai am niciun ban, asa ca ... intelegi tu :D Dar imi place ce vad acolo, as cumpara de toate :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ajuns si noi astazi, copilul a fost chiar rezervat, insa eu am zis sa profit sa iau tot ce mai ramasese de luat pentru cadouri. Mie imi place si zona cu hainute pentru copii, acolo am stat azi cel mai mult :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma asteptam sa fie Mihai cel care sa vrea diverse, nu tu. :))

      Ștergere
  3. Vai, ce mă oftic că eu n-am găsit agenda aia roz. :( Am mai văzut-o la o bloggeriță și am căutat-o, dar n-am dat de ea. Poate data viitoare...
    Aș mai merge o dată săptămânile astea, mai mult pentru cadouri, dar dacă merg sigur îmi iau iar o grămadă de prostii și pentru mine. :))
    Abia aștept s-o văd pe Alma cu coarnele de ren!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu unde era, nici eu n-am vazut-o, dar persoana cu care eram a zis - uite, asta te cauta. :)

      Ștergere
  4. Va invidiez !!!! Vreau si eu Jumbo !!!! :)))
    Ce frumoase chestiute ti-ai luat .
    Am vazut ca ai raspuns comentariilor din postarile trecute ....sa stii ca si eu am fost dezamagita de Soufeel . Te pup, Camelia, sa folosesti cu drag tot ce ti-ai luat .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au o gramada de chestii frumoase, timp sa ai sa te uiti, am tot incercat zilele astea sa raspund, dar n-am avut timp, azi am venit la zi. :)

      Ștergere
  5. știi, la capitolul papetărie m-ai dat gata mai rău ca pe un copilaș de 3 ani care vrea din tot ce vede fain în jurul său.... acela e un punct sensibil și pentru mine, dar eu voiam să mă fac scriitoare la un moment dat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am trecut printr-o perioada cu scrisul, am si inceput sa scriu ceva, recent am gasit "capodopera" si m-am amuzat. :)

      Ștergere
    2. La mine mai există mărturii online ale câtorva încercări... Și pe mine mă mânâncă mâinile pentru agenda aceea, nu știi, se găsește și pe alte culori non-roz? nu că n-am lucruri roz în posesie, doar că nu mă înțeleg atât de bine cu respectiva culoare... ah, da, nu-mi poți spune cât a costat, poate reușesc să scot de undeva banii respectivi

      Ștergere
    3. Nu cred ca erau si alte culori, a fost in jur de 10 lei, nu cred ca mai mult.

      Ștergere
  6. Eu n-as vrea sa ma duc ca sigur o sa vreau de toate, dar cred ca voi trece totusi sa iau cadouri de Craciun de la ei :D Sa te bucuri de tot ce-ai luat, foarte faine sunt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o sa gasesti o gramada de chestii care o sa-ti placa, eu n-am aratat exact chestiile mai interesante. :)

      Ștergere
  7. A ajuns sa-mi fie frica de Jumbo, tot timpul plec de acolo cu portofelul gol :) Cu toate astea planuiesc o vizita cat mai curand pentru decoratiunile de Craciun si cadouri! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt destul de copilaroasa, deci nu e de mine acolo :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare asa de rau ca nu am intrat, in conditiile in care stau in partea cealalta a Bucurestiului! Intamplarea a facut sa merg saptamana asta cu alte treburi si pentru ca ploua nu am mai zabovit, dar acum ca am citit articolul imi pare tare, tare rau. :( O sa incerc sa-mi creez alte ocazii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce frumoooss!!!!
    Iti recomand totusi sa te duci si inainte de Paste... hi hi!
    Eu aveam propus ca sa ajung azi in Jumbo dar am ajuns intr-un Auchan si am fost tare dezamagita pt ca erau foarte putine podoabe pt pom si decoratiuni de Craciun. Si acum cand vad pozele postate de tine ma bucur ca nu am gasit ceva interesant deoare nu am mai cheltuit.. o sa cheltui la Jumbo.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  11. Te invidiez profund multumita acestei postari! Astept Jumbo si la Iasi :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede-ma ca e mai bine pentru finantele tale ca n-ai unul aproape. :)

      Ștergere
  12. Foarte fanie... si preturi acceptabile. Recomand

    RăspundețiȘtergere