7 intr-o saptamana #41

3.11.15


Postarea asta a fost scrisa vineri si trebuia sa fie publicata duminica ... azi e marti ... eu inca ma lupt cu raceala, n-am iesit din casa de nu stiu cate zile, dar parca incepe sa fie mai bine.

Saptamana asta a fost una plina (finalul e cu raceala si bolit, dar ma fac ca nu observ si-mi vad de ale mele), am avut multe momente misto, multe momente in care am reusit sa ma relaxez, multe momente care mi-au placut. Mi-au ajuns niste comenzi si m-au incantat cateva produse, altele nu asa tare (trebuie sa va povestesc despre ele zilele urmatoare), dar cred ca cel mai important lucru de saptamana asta e tatuajul - e ceva ce mi-am dorit si la care m-am gandit mult timp si care s-a intamplat cand nu m-am gandit la asta, dar exact cand trebuia - o sa vi-l arat si o sa va spun mai multe atunci.

Printre momentele de rasfat s-a numarat si cel din prima poza, intr-o seara cand aveam nevoie de asta si cu ocazia asta am incercat cateva produse noi si am descoperit ca vreau sa aflu mai multe despre Babor. Am incercat o gramada de farduri in ultimele saptamani, iar despre paleta Grooving Gold de la The Body Shop o sa va povestesc curand in caz ca va intereseaza cum e si aveti nevoie de o parere. Am facut si cateva (cam multe) cumparaturi, dar o sa vi le arat mai bine zilele urmatoare pentru ca mi-am luat cateva chestii misto si cred ca o sa vreti sa le vedeti si voi.

Colierul de la Glamulet a avut de la inceput o destinatie clara, iar mama il poarta cu placere. Este lucrat foarte frumos, chiar am ramas suprinsa, e foarte finut si elegant (charmul il gasiti aici). Si sa stiti ca n-am uitat de bratara, tot astept sa-mi comunice un cod de reducere pentru voi si nu mai vine raspunsul. Sper sa se rezolve curand si sa vi-o si arat pentru ca mie imi place mult si am purtat-o des.

M-am dus la Lidl sa cumpar rosii cherry si zucchini si m-am intors cu spray cu efect cromat, stampile de lemn, forme de silicon pentru praline si sosete pufoase si calduroase, dar n-am gasit exact ce ma interesa - markerele pentru ceramica. Cosmetic Plant a lansat o gama noua cu miere si laptisor de matca si am primit o cutie care mi-a placut mult, iar Pupa m-a surprins din nou cu un pachet frumos, cu sase nuante din colectia I'm Matt. Sunt rujuri lichide mate, eu le-am incercat acum doua saptamani in magazin, am si pus o poza cu swatchuri pe Instagram - aici o puteti vedea, dar n-am putut sa ma decid la o nuanta, iar acum am sase, de-abia astept sa le incerc si sa va povestesc despre ele.

Saptamana voastra cum a fost? Aveti ceva momente de povestit?

11 comentarii

  1. Foarte dragut lantisorul de la Glamulet . Abia astept sa ne arati tatuajul :)
    Saptamana mea a fost .....pana vineri una ok, de vineri noaptea a fost horror .
    Dar am de gand sa incep cu forte noi pentru ca am intrat in luna noiembrie, luna mea..a scorpionilor :)
    Sa avem o saptamana mai linistita .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sfarsitul de saptamana a fost horror, e un cuvant bun. Lantisorul e atat de finut si are niste detalii atat de interesante, m-a surprins placut de tot.

      Ștergere
  2. E superb charmul de la Glamulet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand ma uit la poza cu produsele HOURGLASS imi vine sa le ating asa prin monitor. :) Neaparat trebuie sa imi iau si eu o pudra de la ei.
    Te pup si iti doresc insanatosire grabnica. Pentru raceala poti incerca sa iei vitamina C - Cetebe, mie mi-a fost de mare ajutor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am adunat cateva produse de la ei, e boala grea. Multumesc :)

      Ștergere
  4. În poza a treia văd cumva un ruj lichid Kat von D?! Dacă da, ne poţi spune, te rog, de unde l-ai cumpărat (m-am entuziasmat degeaba recent când l-am găsit la câţiva "vânzători online" de pe la noi, pentru că am ajuns la concluzia că sunt falsuri, aşa că tot nu am de unde să cumpăr produsul original pentru a-mi face o idee reală :/) şi, eventual, să ne spui şi ce părere ţi-a făcut?

    La fel am păţit şi eu în Lidl în week-end. Am intrat după ronţăieli şi m-am întors cu o sacoşă plină cu nimicuri şi cu două pulovere (dintre care unul avea o gaură pe care am descoperit-o de abia a doua zi, grr).

    Sper să te simţi mai bine în curând! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu stiu de unde sa va recomand sa le luati, mie mi l-a adus cineva, n-am apucat sa-l incerc pentru ca sunt extrem de racita, probabil o sa scriu de el la un moment dat daca imi place. :)

      Ștergere
    2. Şi mai multe motive ca să te faci bine, atunci! :D

      Ștergere
  5. Micute "ceva"-uri care sa ne aduca inapoi la o stare macar un picut mai bine. Te inteleg cu lupta cu raceala, eu am luptat cu infectia in gat a Katiei (am ajuns si pe la urgente cu ea...) si acum se pare ca am luat-o si eu. Imediat ce vad gama noua Cosmetic Plant in magazine o sa cumpar masca aceea, sunt chiar curioasa ce si cum. Mai ales ca brand-ul asta nu m-a dezamagit niciodata in multii ani de cand folosesc produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea am incercat produse de la ei, dar chiar sunt curioasa in privinta mastii si a cremei de ochi. Eu am nevoie de mici mari chestii d-astea ca raman ancorata in realitate, nu pot si nu vreau sa mi le refuz.

      Ștergere