Preferatele din Septembrie

30.9.12

Septembrie nu a fost o luna usoara pentru mine, a trebuit sa renunt la anumite lucruri, sa o iau de la capat in anumite privinte si sa imi schimb modul de gandire in multe alte privinte. Dar totul spre bine ... zic eu. In ultimele zile nu m-am simtit bine (am avut ceva probleme de sanatate) si de aceea nici nu am fost foarte activa pe blog si nici pe pagina de Facebook. Asa ca luna septembrie pentru mine s-a redus la produse bune si usor de folosit si ceva pentru sufletul meu.


Machiajul a fost unul rapid si de baza au fost fondul de ten Sheer Glow de la NARS (nuanta Deauville) aplicat cu Beauty Blender, mascara Volume Millions de Cils de la L'Oreal (varianta Extra-Black), Bronzed Perfection de la MUA (urmeaza review zilele astea) aplicat cu pensula 136 de la MAC, Loose Setting Powder de la Laura Mercier - Translucent aplicata cu pensula 2 de la Nastelle, corectorul Light Bisque de la Bobbi Brown aplicat tot cu Beauty Blender si rujul Wanda de la Stila.


Fiecare seara s-a terminat in acelasi mod: am citit putin (tocmai am terminat Conversatii cu Dumnezeu - daca va intereseaza parerea mea despre carti, lasati-mi un comentariu si o sa fac o recenzie), am aprins o lumanare parfumata (acum folosesc Apple Pie de la Betty Crocker) si am ascultat muzica inainte sa adorm (sincera sa fiu ceea ce am incercat sa fac a fost o meditatie prin muzica - cateodata imi iese).

Voi ce preferate ati avut in septembrie?

2 comentarii

  1. De cand ma tin sa cumpar si eu niste lumanarele de la Betty Crocker despre care ai mai vorbit tu si mereu uit :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Te rog frumos, cand ai tu timp, ar fi grozav sa iti cadorisesti cititorii cu review-urile cartilor tale preferate/pe care le citesti in momentul de fata. Eu una sunt foarte curioasa din punctul acesta de vedere, si ma gandesc ca ar completa frumos profilul blogului. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere