NYX Sweet Heart Mega Shine Lip Gloss

17.9.12

Nu as putea sa spun cate produse pentru buze am, dar sunt multe ... multe de tot pentru ca imi plac, asa ca Sweet Heart de la NYX si-a facut loc usor printre ele. Ceea ce ma mira insa este ca l-am folosit destul de des in ultimele zile. De obicei intind mana dupa produse diferite si rar se intampla sa folosesc acelasi produs zile la rand. Dar Sweet Heart imi place mult ... si pana acum a fost exceptia de la "regula".


Mi se pare destul de opac pentru un gloss (nici macar nu stiu cum sa descriu nuanta - nude cu o tenta de piersica, dar si cu accente roz astfel incat pe buze culoarea este perfecta) asa ca de multe ori l-am purtat singur si cred ca d-asta l-am folosit asa de des. Merge cu orice si e un produs usor de folosit.

Nu este lipicios, rezista ore bune (dupa 4 ore - in care de obicei beau apa de cel putin 2 ori - inca il mai simt pe buze), nu se strange inestetic, nu usuca buzele si arata foarte bine - as zice ca efectul este unul perlat, fara urme de sclipici.


Ce nu-mi place? Mirosul de cirese, mi se pare mult prea puternic, dar asta se intampla doar cand deschizi tubul, asa ca pot sa trec peste asta si cred ca urmatorul gloss pe care am sa-l cumpar va fi Sugar Pie. Il puteti gasi pe Make-Up Shop la pretul de 28 ron pentru 11 ml, pret rezonabil pentru cantitatea si calitatea produsului.

Ati incercat glossurile Mege Shine? Cum vi se par? Ce nuante recomandati?

3 comentarii

  1. Arata bine in swatch - m-am uitat si eu la ele insa pe site nuanta asta parea mai maro, nu i-am dat atentie. N-am niciun gloss de la ei, am insa un matte lip cream care imi place mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place mult nuanta gloss-ului... arata foarte bine
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. incearca nuanta smokey look, este superba

    RăspundețiȘtergere