NOTD: Essence Nude Glam - Cafe Ole

13.9.12

Am stiut de cand am vazut culoarea asta in Douglas ca o sa devina una din ojele mele preferate ... este perfecta pentru cele ce cauta o nuanta nude care sa nu arate urat pe unghii, nude pe care si eu l-am tot cautat fara succes pana acum.

Pretul (8 ron), aplicarea (perfecta in 2 straturi - mie chiar imi place noua pensula de la ojele Essence) si rezistenta (4-5 zile in cazul meu care fac tot timpul ceva cu mainile la munca - niste ceara fierbinte a reusit sa-mi strice unghiile pana la urma) ma fac sa o recomand fara ezitari. Voi ati gasit nude-ul perfect pentru voi?



1 x OPI Natural Nail Base
2 x Essence Cafe Ole
1 x Nubar Diamont Seal & Shine Topcoat

5 comentarii

  1. Nude-ul meu preferat este tot de la Essence, nuanta Iced Latte. Eu am avut-o in varianta veche si am consumat-o intr-o luna. Devenisem dependenta de ea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. E faina, si eu cred ca mi-as cumpara toata gama Nude Glam. Imi plac toate si nu ma pot decide care s-ar potrivi mai bine cu pielea mea. Dar am doar una, iced strawberry cream si momentan ma multumesc cu ea. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am luat-o si eu azi si imi place atat de mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca au multe nude-uri astia de la Essence. Eu am de la ei Nude it! si imi place la nebunie, e perfect pentru mine!

    RăspundețiȘtergere