Revlon Lip Butters

5.9.12

Va spuneam saptamanile trecute ca mi-am luat 2 Lip Butters de la Revlon (dupa ce am auzit/ citit despre ele de atatea ori incat ma tot gandeam ca trebuie sa le incerc) si de atunci le-am tot folosind ca sa-mi fac o parere. Le-am luat de pe ebay cu 9 dolari/ bucata (transport gratuit) si am ales 2 nuante: 025 Peach Parfait (nuanta noua) si 045 Cotton Candy.




Ambalajul este vesel si reflecta culoarea produsului, insa primul lucru care m-a mirat - mi s-a parut mai putin produs decat gasesti la un ruj de obicei. Cand am verificat pe eticheta intr-adevar au 2,55 grame (un ruj are de obicei 3/ 3,5/ 3,7 si chiar 4 sau mai multe grame in functie de firma) si daca luam in calcul ca au consistenta unui balsam de buze si ca se topesc usor, nu sunt foarte spornice.

Nuantele sunt destul de intense (tinand cont ca este vorba de un balsam colorat), aplicarea nu m-a impresionat (din cauza texturii se topeste si se aplica mai mult decat trebuie - a trebuit sa le bag la frigider ca sa evit problema asta), iar rezistenta este undeva la 3-4 ore (timp in care am baut de vreo 2 ori). 

 
Nu mi-au uscat buzele, nu s-au strans inestetic, dar nici nu m-au fascinat. Sunt bune, sunt mult mai pigmentate decat mi-am imaginat eu ca vor fi, dar nu inteleg nebunia creata in jurul lor.

Concluzia mea: nu cred ca este un produs unic care nu poate fi inlocuit cu altceva incat sa merite efortul sa il comanzi din afara tarii.

Le-ati incercat? Cum vi s-au parut?

10 comentarii

  1. Nu le-am incercat, dar exact aceeasi parere mi-am facut-o si eu din ce am citit despre ele

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca Just bitten kissable ar fi mai de dorit fata de Lip butter :) nuantele mai inchise persista ore bune, dar si cele mai deschise raman frumos pe buze. Maybe you can try these instead :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu le-am incercat. Insa ca veni vorba, ce lip butter recomanzi? Mie mi-a placut Yes to carrots, dar as incerca s unul colorat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea DLC, nebunie prea mare ca si in cazul altor produse

    Ana-Maria, nu ma tenteaza lip stain-urile, nu-mi plac, as putut sa-mi iau unul cand le-am luat pe astea, dar nu ... nu ma tenteaza :)

    Gabriela, nici Yes to Carrots nu m-a convins, am incercat multe, dar nu pot sa zic ca am gasit unul pe care sa-l recomand fara retineri :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am 2 lip butters de la Revlon si folosesc unul dintre ele destul de des. Este ok, imi place ca pigmentatie, ca nu usuca buzele si ca rezista destul de bine, dar sincer nu le-as colectiona sau cumpara cu pret intreg. Sunt produse ok dar nu extraordinare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie cel Peach imi face cu ochiul, pentru ca am eu o fixatie cu aceasta culoare. Dar, vorba ta, cred ca nu sunt esentiale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da mi-am luat si eu dar nu m-au impresionat asa de tare. Multa valva degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  8. unde le pot gasi in bucuresti?:)

    RăspundețiȘtergere