Cu mama la shopping

2.9.12

Ieri mi-am inceput ziua cu un masaj reflexogen (care a facut minuni pentru picioarele mele obosite - o sa va povestesc despre asta zilele urmatoare) si am decis sa ies cu mama undeva ... s-o scot din rutina de toata ziua in care a intrat in ultima perioada. Si am ales Sun Plaza.

Ne-am plimbat prin magazine, am stat ceva mai mult in unele (mintea mea inca se gandeste la un pulover vazut in Pimkie si la un tricou cu leopard din Debenhams), ne-am pierdut in Sephora si Douglas (si mi-am dat seama ca trebuie sa-mi cumpar un ruj Coco Shine si un Glossimer de la Chanel, dar trebuie) si stiu care va fi urmatorul parfum pe care il voi cumpara - Very Irresistible L'Intense de la Givenchy (nu stiu daca va exista vreo varianta a acestui parfum care sa nu-mi placa, timpul o sa-mi spuna).

Magazinul in care am stat mai mult a fost New Yorker, de unde mi-am si luat 4 lucruri. Erau reduceri la articolele de vara si am vazut niste lucruri interesante si in colectia de toamna, dar eu nu m-am dus sa cumpar, ci sa ma uit ... nu mi-a iesit. Dar am lasat doar 90,60 ron in magazin, asa ca nu e tocmai rau. 

Ce mi-am luat? 2 tricouri oversized, unul alb si unul in dungi (portocaliu-alb), mi-a placut foarte mult materialul de la ele si pretul a fost super ok: unul 12,90 si altul 19,90 si o jacheta (pulover subtire - habar n-am care e denumirea corecta) neagra, subtire la 44,90 si cand sa achit am vazut langa casa 2 bratari elastice la 12,90 si mi-am luat combinatia negru-argintiu (cred ca mai era o varianta cu auriu/ bej si turcoaz).


De la un stand Golden Rose mi-am luat 2 oje cu 13 ron (nu stiu care a costat 6 ron si care 7 ron) si mi-am dat seama ca nu am nici o oja Golden Rose si nici nu cred ca am avut in ultimii 5-6 ani. Am ales 2 culori potrivite pentru toamna si as mai fi vrut inca 2, dar nu le aveau.


Iar ultimul loc in care am cheltuit bani a fost Douglas, de unde mi-am luat 2 oje Essence (Cafe Ole din colectia Glam Nude - ambalajul nou, 8 ml - pret 8 ron si Walk of Fame cu 4,40 ron - erau multe culori din gama Colour&Go langa casa la lichidare la 4,35/ 4,40 ron). Daca va face cu ochiul Cafe Ole, e un giveaway pe pagina de Facebook a blogului unde puteti castiga aceasta culoare (va puteti inscrie pana diseara). Am primit si 2 esantioane din noul parfum Valentina lansat de Valentino si miroase foarte bine.



Am incheiat ziua la SunSensations Beach Club, eu cu o limonada, iar mama cu Frappe Ice Coffee, am ascultat muzica si am stat de vorba. O sambata dupa-amiaza linistita si care m-a incarcat de energie si pe care am de gand s-o repet in curand, vreau s-o scot pe mama la film ...

Voi cum v-ati petrecut weekendul?

7 comentarii

  1. Foarte frumoase sunt iesirile mama-fiica. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac mult ojele tale, doar ca pretul pentru Golden Rose e dubios de mare... in braila si galati peste tot costa 2-3 ron... nicidecum 6-7 ron

    RăspundețiȘtergere
  3. clarra, probabil sunt preturi de mall de Bucuresti, ce sa zic :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesante cumparaturile! Nu stiam ca mai sunt reduceri de vara, am avut impresia ca a intrat colectia noua peste tot. Dar trebuia sa comentez ca sa te intreb de un lucru care ma intriga in mod special: nuanta ojei Golden Rose e 120 cumva?
    Daca da, atunci se presupune ca e un dupe pentru Chanel - Paradoxal. Un alt dupe pentru aceasta e si Barry M - Dusky Mauve, pe care tin minte ca o ai. As fi foarte curioasa sa vad swatchuri alaturate ale acestor doua oje - sunt foarte curioasa daca sunt intr-adevar similare. Eu am Golden Rose 120, dar nu si Dusky Mauve. Sunt in dubiu daca sa o cumpar sau nu.
    Iti multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Monica, nu, e 147 de la Golden Rose. Dusky Mauve am dat-o de mult, imi place mai mult varianta de la Flormar ca dupe dupa Paradoxal (418 parca e).

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia, iti multumesc! Am si 418 de la Flormar :) Anul trecut facusem o pasiune pantru nuntele acestea prafuite de gri-movuliu cu reflexe. Au fost pentru mine cam ce au fost ojele taupe pt restul lumii :)

    RăspundețiȘtergere