Maybelline Lash Discovery Mascara

6.9.12

Nu-mi doresc multe lucruri in perioada asta ... material vorbind ... sau poate ma mint singura ca nu-mi doresc cand de fapt am o lista destul de lunga, insa sunt cateva lucruri la care "poftesc" de ceva vreme si mascara Lash Discovery de la Maybelline ocupa un loc fruntas pe lista.

De ce? Pentru ca are o pensula mica si subtire si cred eu ca este perfecta pentru genele inferioare si pentru ca nu am cum sa justific fata de mine banii pe care ar trebui sa ii dau pe Clinique Bottom Lashes doar pentru cateva ocazii cand folosesc mascara si pe genele inferioare, asa ca Lash Discovery este de ceva vreme o dorinta arzatoare.


In wish list-ul de pe ebay e de vreo 3 ori (de la 3 vanzatori diferiti) insa de fiecare data cand am vrut s-o cumpar m-am gandit ca totusi n-as da atatia bani si nici nu m-am dus pana la magazinul celor de la farduri.ro sa o cumpar (doar acolo am vazut-o in Romania). Dar stiti voi vorba aia "cand iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul conspira pentru indeplinirea visului tau", asa si cum mine ... ieri dimineata pe la 4 n-aveam somn si am intrat pe okazii sa ma uit dupa ceva si am inceput sa caut cosmetice ... si ce am gasit?

Mascara Lash Discovery - varianta Brownish Black (as fi preferat Black, dar asta e) - la doar 10 ron ... vanzatorul statea pe langa mine, pacat ca n-a avut decat o bucata disponibila ... pe care am cumparat-o imediat si am si ridicat-o aseara. Acum ca mi-am facut si pofta asta fara sa dau bani multi, ramane sa vedem daca imi place ... dar despre asta intr-o alta postare.


Aveti vreo dorinta arzatoare pentru un produs pe care nu puteti sa-l cumparati din Romania sau la care nu aveti acces?

6 comentarii

  1. Da, de ceva timp imi doresc un travalo, la noi in tara era un singur distribuitor autorizat, insa pe site-ul lor am vazut ca nu mai au aceste produse. Si de la altii nu risc sa comand, am citit ca sunt multe fake-uri si nu risc sa imi irosesc parfumul preferat. Ramane doar varianta online :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, eu am mare nevoiede UD primer potion. Acceasi poveste- in tara lipiciul meu preferat nu exista

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Camelia! Parca l-am vazut eu in magazinul farduri.ro saptamana trecuta, am vazut ca mai aveau si niste rimeluri Mary Kay care mi-au atras atentia. te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://ro.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201212 poate te tenteaza

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu uita sa imi spui daca esti multumita de el [entru ca ma tenta si pe mine

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt multe produse pe care le-as vrea si aici le gasesc prea scumpe sau deloc si atunci mai apelez la ebay sau amazon.

    RăspundețiȘtergere