Sesiune de shopping: iHerb

22.9.12

Stiu ca e o nebunie intreaga cu iHerb si sunt postari pe multe bloguri, pe mine nu pot sa zic ca m-a prins febra asta, insa am dat pana acum 2 sau 3 comenzi pe site strict pentru a-mi cumpara Stevia si Omega-3. 

La sfarsitul lunii august a fost o oferta cu reducere de 10 dolari pentru clientii noi, imi schimbasem recent cardul si am vazut pe site niste oferte care m-au tentat (Stevia - 75 pliculete la 1 dolar, balsamurile de buze Madre Bees la 33 centi/ bucata si 60 pastile masticabile de Omega 3 la 1,95 dolari) si am decis ca e cazul sa-mi fac un cont nou si sa profit de ocazie.

Coletul s-a lasat asteptat destul de mult, peste 3 saptamani, dar bine ca a venit. Mi-am cumparat: 3 cutii de Omega Surge de la Country Life - 60 pastile masticabile fiecare - pret initial: 17,85 dolari, 3 balsamuri de buze Madre Bees, o cutie de 75 pliculete Stevia - pret initial: 6,78 dolari, o cutie cu 30 pastile Vitamina D si de la Freebies mi-am ales 10 pastile masticabile de Melatonina si am platit in total 6 dolari (transportul). N-am facut o afacere proasta, nu?


Motivul pentru care am decis sa fac postarea asta: m-am uitat ieri pe site si am vazut ca pastilele Omega Surge de la Country Life sunt inca la oferta - 3,65 pentru 60 sau 1,95 pentru 30 (le gasiti aici), la fel si balsamurile Madre Bees (le gasiti aici) si am vazut pentru weekendul asta o oferta interesanta la vitamina D-3 (aici) si daca sunteti interesate puteti profita si voi de oferta.

Daca nu ati mai comandat pana acum puteti folosi codul meu QUV324 pentru o reducere de 5 dolari la prima comanda sau orice alt cod de pe Internet (e plin de coduri).

7 comentarii

  1. Si eu mi-am comandat balsamul Madre Bees cu menta, printre altele ... Astept cu nerabdare comanda, am dat-o pe 9 septembrie si sper sa vina pana la sfarsitul lunii, ca plec din Buc o saptamana ... Sa le folosesti cu spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe mine ma tenteaza sa fac o comanda la iherb ... pana acum am citit numai lucruri bune despre produsele ei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine nu m-a prins febra iHerb dar recunosc ca as vrea cateva chestiii de la ei :D. Astept o oferta avantajoasa ca aia de la sf lui august.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu ti-ai schimbat doar cardul sau si contul/banca? Si cardul meu e nou, insa nr. contului a ramas acelasi, m-am gandit si eu la smecheria asta cu contul nou insa nu stiu sigur daca va merge, si nici n-as vrea sa-si dea seama sa-mi blocheze accesul, pt. ca mie imi place iherb si comand destul de des diverse prostioare de la ei. Oricum, ai facut o super afacere. Balsamurile cum sunt, hidrateaza cat de cat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Coconut, am schimbat doar cardul - nu cred ca are comerciantul de ce sa vada contul din care se face plata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult. O sa-mi comand si eu cate ceva din produsele alese de tine. SUnt bune?

    RăspundețiȘtergere
  7. Alexandra, de-abia am inceput sa le folosesc, nu pot inca sa emit o parere despre ele.

    RăspundețiȘtergere