Sesiune de shopping: bratari

26.9.12

V-am mai spus si in postarile trecute ca am o obsesie cu bratarile in ultima vreme, asa ca la sfarsitul lui iulie am dat niste comenzi pe ebay care s-au lasat destul de mult asteptate. Si cand zic mult ma refer la peste 6 saptamani. Conteaza ca au ajuns ... chiar daca m-am saturat asteptand. Preturile pentru bratari au fost intre 1 si 1.50 lire cu transport gratuit, asa ca nu am de ce sa comentez prea mult.

Prima bratara pe care mi-am luat mai are o sora acasa - pe care o port de vreo 2 ani - bej / maro/ auriu (nu stiu cum s-o descriu, insa se asorteaza la orice). De data asta am ales sa-mi iau una neagra, im place ca are tinte mici de tot si se infasoara de 4 ori pe mana.

Urmatoarele 2 bratari (neagra si maro) au si ele o sora acasa, o sora alba de data asta - bratara pe care am tot purtat-o si care imi place si mereu atrage priviri. Poate datorita impletiturii sau poate cataramei care te duce cu gandul la o curea ...



Si nu in ultimul rand, mi-am mai luat 2 bratari Shamballa pentru ca cea luata luna trecuta imi place la nebunie si am purtat-o foarte des. Astea 2 sunt un pic mai grele (deoarece au mai multe bile) insa sunt lucrate impecabil si arata nemaipomenit. Chiar ieri imi arata Choco o bratara identica cu cea din prima poza care se vinde pe o anumita pagina pe Facebook cu 110 ron, in conditiile in care si daca nu prinzi o licitatie cum am facut eu, le gasesti pe ebay cu 4-5 lire.




Voi aveti bratari preferate in perioada asta? Sau vreo obsesie care tine de luni bune?

12 comentarii

  1. a2a bratara o am si eu..si i-am luat si prietenului meu :)) mi-am mai comandat tot ceva in genul, pe negru, dar fara impletitura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincera sa fiu,la inceput am crezut ca sunt curelushe:)) !
    Superbe primele 2.I love it <3 !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine obsesia cu accesoriile e veche. Prima data ma uit dupa cercei, apoi inele, bratari, coliere. In ordinea aceasta. :) Am strans multicele, poate am sa prezint odata colectia pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-mi plac mie sesiunile tale de shopping! Cred ca o sa ma "specializez" si eu pe licitatii, de obicei n-am rabdare si aleg buy it now, insa vad ca la licitatii preturile sunt mult mai bune. Ultimele 2 sunt preferatele mele, sa le porti cu drag pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vreau urgent o bratara cu tinteee :X Sper sa gasesc :D

    RăspundețiȘtergere
  6. pe primele trei batari le am si eu in "vizor" de vre-o doua sap.

    RăspundețiȘtergere
  7. imi plac foarte mult bratarile ... mai ales cele impletite.. :D

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ultima imi place foarte mult. 110 lei -> nesimtire curata, sa fim seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Desi e veche postarea, as vrea sa raspund :)) . In perioada asta, bratara pe care o port intruna, este una primita de la mama, speciala pt Martisor. Imi place foarte mult, nu e ca alte bratari prost lucrate, pt ca am vazut multe cu alb si rosu, confectionate pt Martisor...Aceasta pe care o port eu, se vede ca este mai de calitate si parca sunt atat de mandra cand o port, incat toata lumea vreau sa mi-o vada la mana :)) . Imi place traditia asta! Ah, bineinteles ca langa cea de la mama, e nelipsita traditionala ata, luat de la martisor , ce urmeaza sa fie agatata in copac, la sfarsitul lunii... :))

    RăspundețiȘtergere
  10. chiar daca m-am saturat asteptand. Preturile pentru bratari au fost intre 1 si 1.50 lire cu transport gratuit, asa ca nu am de ce sa comentez prea mult. bratari love

    RăspundețiȘtergere