Oferte la SlimArt ... special pentru voi!

25.9.12



Asa cum va spuneam luna trecuta, am discutat cu cei de la clinica SlimArt pentru niste oferte speciale pentru cititoarele mele si mai jos gasiti formularele (pentru orice detalii despre tratamente puteti contacta direct personalul clinicii).  A durat un pic mai mult pana am pregatit postarea pentru ca am o perioada foarte aglomerata la munca (mutare de birouri) si nu am avut timp de nimic. Reducerile sunt intre 30 si 50% si aveti posibilitatea unei sedinte test la un pret foarte bun. (fara sa dau alte detalii in momentul asta, va spun doar ca cele ce vor achizitiona ofertele de pe blog vor participa la o tombola de sarbatori si vor avea parte de o surpriza plina de rasfat - mai multe detalii la momentul potrivit).

Printre oferte regasiti 3 dintre serviciile pe care le-am incercat si eu si despre care am scris: epilarea definitiva (am scris o prima impresie aici, practic reducerea este de 50% - 3 sedinte platite + 3 sedinte gratuite, iar prima sedinta test este doar 10 ron), tratamentul de rejuvenare faciala cu reducere de 35% si o consultatie + sedinta test la doar 70 ron - pretul intreg al unei sedinte fiind de 150 euro (am scris aici impresia mea dupa o sedinta) si o reducere de 35% la orice tratament de remodelare corporala (sedinta test pentru Velasmooth la 50 ron - gasiti aici impresiile mele despre masaj si Velasmooth incercate la clinica).  In plus ofertele mai cuprind tratament facial cu reducere 30% si tratamentul cu IPL pentru vindecarea acneei cu reducere 35% si consultatie + sedinta test la 70 ron. 

Nu am stiut daca sunt doritoare si pentru o oferta la nutritie, asa ca nu am discutat detalii, insa in cazul in care sunteti interesate, lasati un mesaj si o sa revin cu o actualizare la aceasta postare.

Cum vi se par ofertele? Va tenteaza ceva? (eu va recomand sa incercati epilarea definitiva cu IPL si rejuvenarea faciala - sedintele test au niste preturi fantastice si e o ocazie sa le incercati la preturi foarte bune, insa si celelalte oferte sunt foarte tentante daca aveti probleme cu tenul sau va intereseaza remodelarea corporala)
Are sens sa incerc pe viitor sa mai obtin si alte oferte de acest gen pentru voi?
 
 
  

12 comentarii

  1. Eu sunt incantata de oferte, dar nu stiu preturile intregi, incat sa stiu daca imi permit sa beneficiez de ele chiar si asa, cu aceste reduceri.
    Ai putea, te rog, sa ne dai niste preturi pentru procedurile mentionate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, acolo unde am stiut pretul am mentionat (revujenare faciala) - pentru IPL si Velasmooth pretul este in functie de zona, de aceea am mentionat sa luati legatura cu clinica direct.

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana, ce proceduri te-ar interesa? Iti pot spune eu preturile.
    Preturile sunt accesibile pentru orice buget (ca de ex. un tratament cosmetic, doar 84 lei sau epilarea definitiva, atat de solicitata)si vreau sa subliniez ca sunt folosite doar produse profesionale de foarte buna calitate, iar personalul nu este format din simple cosmeticiene ca in saloane, ci medici dermatologi, kinetoterapeuti etc.
    Asadar va puteti inscrie cu incredere sa beneficiati de oferte! mai ales ca intrati automat si intr-un concurs foarte frumos :)
    Daca aveti intrebari despre oferte, va raspund cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragute si tentante ofertele :) trebuie sa ma decid ce anume doresc sa incerc! si da, evident ca are sens si pe viitor sa obtii astfel de oferte!:)Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana la ce data sunt valabile ofertele?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, Adriana,
    La sugestia Cameliei, am decis sa lasam ofertele pana in iarna, pentru a beneficia cat mai multe dintre voi de ele.
    Dar va incurajez sa va inscrieti de pe acum! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,imi puteti spune va rog care este pretul final in urma aplicarii reducerii(3 sedinte+3 gratuit) in cazul epilarii definitive pentru picioare integral?

    RăspundețiȘtergere
  8. Alexandra SlimArt1 octombrie 2012 la 15:57

    Buna, Anonim,
    Pretul unei sedinte de epilare definitiva pentru picioare este 220 euro. Vei achita doar 3 sedinte, si de asemenea poti achita in rate, la fiecare sedinta, sau o suma initiala si restul pe parcurs. Te asteptam la consultatia cu medicul dermatolog si sedinta test! :)
    Cu drag,
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Camelia,

    Acum am vazut aceste oferte de pe blogul tau. Ma interesa si pe mine oferte de epilare definitiva 3+3 gratuit. Mai este de actualitate?

    Merci frumos,

    Pisik

    RăspundețiȘtergere
  10. Pisik, da, nu am discutat inca cu ei pentru incetarea ofertei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Merci de raspuns Camelia! E o idee minunata ce faci tu, ma bucur ca ne povestesti ce si cum!

    Pup

    RăspundețiȘtergere