Vineri seara cu Stefan Stan ... in Sun Sensations Beach Club

9.9.12

M-am uitat cand si cand la Vocea Romaniei si nu l-am vazut pe Stefan Stan de la inceput si nici nu m-a impresionat in vreun fel cand l-am ascultat cantand pentru simplul motiv ca in momentul ala nu prea ajungea nimic la sufletul meu. Momentul in care l-am AUZIT cu adevarat a fost cand a cantat Father Figure a lui George Michael si cand s-au trezit in mine toate senzatiile din lume si cand intr-un mod ciudat mi-am adus aminte ca sunt vie.

L-am votat in finala (nu-mi amintesc sa mai fi votat vreodata pana in acel moment pe cineva in vreun concurs televizat) si m-am bucurat cand a castigat. Gusturile nu se discuta si fiecare dintre noi gandeste si simte diferit, eu am simtit un om cu un suflet care vibreaza, un suflet care cauta ceva si care a stiut sa transmita asta ... si asta m-a facut sa ii fiu alaturi.


Asta a fost introducerea ... ca sa stiti cum am ajuns sa scriu despre Stefan Stan pe blog. Vineri seara am decis sa ma duc in Sun Sensations Beach Club din Sun Plaza unde sustinea un concert. Am vrut sa vad daca live imi transmite acelasi lucru si am sperat sa am o seara frumoasa care sa ma rupa de tot ce inseamna cotidian. Si nu am fost dezamagita ...

N-o sa va dau detalii privind organizarea si alte lucruri de genul asta pentru ca stiti ca pe mine astea nu m-au interesat niciodata, eu "judec" un om/ o situatie/ un eveniment dupa ceea ce simt. Si am simtit ... multe! Ma bucur ca am ales locatia asta pentru ca eu ma simt bine in spatii deschise, nisipul si apa au creat atmosfera perfecta pentru mine, chiar daca a fost un pic frig, a compensat Stefan ... stie sa incalzeasca sufletele!


Mi-a placut, mai mult decat o sa pot exprima in cuvinte si sa fiu sincera si daca as avea cuvintele potrivite nu le-as pune aici pentru simplu motiv ca lucrurile care sunt doar pentru mine prefer sa ramana in sufletul meu ... n-am avut nici o secunda impresia ca m-am dus la un concert, ci ca a fost o seara intre prieteni, unde nu exista bariere, unde nimeni nu e ingradit de nimic, o seara in care fiecare poate sa fie liber sa simta. Asta cred eu ca este ceea ce-l face diferit pe Stefan Stan ...

... are talentul sa atinga sufletele oamenilor si o face pentru ca isi pune sufletul pe tava, arde pe scena, da tot ce are mai bun in el si traieste pentru fiecare om din jurul lui. Are o voce care poate multe (mult mai multe decat a aratat pana acum), e deschis si a decis sa traiasca pentru muzica.


Ce am vazut eu vineri seara? Un suflet de copil jucaus intr-un trupul unui barbat (sa nu credeti ca nu m-am uitat cum stau pantalonii pe el sau cum se misca - caci, da, a inceput sa se si miste), un zambet larg si sincer, dar mai ales un om care are nevoie de iubire, de mangaieri si de aprecieri ca sa fie constient de adevararata lui valoare si sa poate balansa lucrurile din viata sa, astfel incat sa poate darui altora fara sa se piarda pe el in nebunia asta.

Va place Stefan Stan? Va transmite ceva cand canta?

Cum vi se pare postarea asta? Mai vreti sa vedeti si altele de genul asta? (stiu ca nu seamana cu o postare clasica despre un eveniment, dar cele ce ma cititi stiti cum sunt eu ... )

P.S.: pozele sunt facute de mine, iar video-ul de o prietena de-a mea (nu ne-am dus sa facem poze sau sa filmam, ci sa ne simtim bine)

5 comentarii

  1. Si mie imi place foarte mult Stefan Stan. Si eu l-am votat, la fel ca si tine a fost prima data cand am votat. Este printre singurii cantareti pe care atunci cand ii ascult cantand ma trec fiori si imi dau lacrimile...Are o voce superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut postarea cu atat mai mult cu cat m-au incercat aceleasi sentimente cand am participat la un concert de-a lui Stefan. Este un om de nota 10, cu o voce deosebita, care se daruieste total muzicii. Ce sa mai zic ca am ramas impresionata de faptul ca a venit pe la mesele tuturor (concertul avusese loc intr-un restaurant) si a stat de vorba cu fiecare persoana, ne-a zambit mereu, a fost amabil sa faca sute de fotografii si sa dea tot pe atatea sutografe. Mi-a lasat o impresie minunata, ceea ce nu pot spune si despre cea mai mare parte din artistii din tara noastra.
    Felicitari Stefane! M-am bucurat enorm ca a castigat Vocea Romaniei, si, asemeni tie Camelia, a fost prima data cand am votat pe cineva la o emisiune televizata. A meritat si inca isi merita titlul de Vocea Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place foarte mult. Mi-ar placea sa ajung sa il ascult si eu cantand live. Ma bucur ca te-ai simtit bine si ti-a placut! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place Stefan Stan, desi nu am urmarit constant Vocea Romaniei, l-am descoperit ulterior. Chiar are voce.:*

    RăspundețiȘtergere