Reflexoterapie = sanatate

7.9.12

Cine ma cunoaste stie ca masajul talpilor este unul din lucrurile care imi plac cu adevarat in viata asta si la care n-am sa spun vreodata nu. Si daca masajul ala este facut de cineva care stie reflexoterapie si stie ce face, atunci pentru mine fericirea este foarte aproape. Si nu exagerez deloc.

Cand am primit cadou un voucher pentru o sedinta de 30 minute de reflexoterapie am zambit larg si din toata inima (mi-am amintit de perioada cand ma duceam de cateva ori pe saptamana la reflexoterapie si ma simteam cu totul altfel) mai ales ca locatia era aproape de birou si puteam ajunge repede. M-am programat intr-o sambata la pranz si am plecat de acolo zambind si cu promisiunea fata de mine ca am sa revin curand.

De ce? Cel care s-a ocupat de mine a fost Marius, un tanar cu maini fantastice, care a reusit ceea ce medicii nu au putut in ultimii 4 ani - sa ma scape de picioarele umflate (problema de care v-am mai spus pe blog ca o am de cand cu problemele cardiace si pentru care am incercat multe lucruri si degeaba), iar pentru mine asta a fost ceva nesperat. 


Nu mai vorbesc de starea de bine pe care am avut-o cand am plecat de acolo si de senzatia de picioare usoare care s-a mentinut cateva zile. De abia in a cincea zi am simtit ca incep sa mi se umfle usor picioarele si ca incep sa doara. Asa ca mi-am facut o noua programare si cand am ajuns acolo aveam picioarele butuci (dupa stat pe scaun zile intregi de dimineata pana seara), insa Marius a facut iar minunea si cand am plecat ma simteam minunat (e greu sa exprimi in cuvinte o stare de relaxare totala).

Stiti ca nu recomand usor ceva, insa pe Marius vi-l recomand din toata inima pentru ca are maini de aur si stie ce face. Nu va imaginati vreun salon cu fite sau vreo locatie de lux, ci un pat de masaj intr-o camera la etajul unei case pe Str.Agricultori 65 (zona Matei Voievod), o atmosfera relaxanta si 2 maini care va vor face sa uitati de toate problemele cotidiene si chiar va vor ajuta daca aveti probleme de sanatate (eu am descoperit dupa prima sedinta ca am ceva probleme cu rinichiul drept - am avut acum cativa ani probleme si se pare ca au revenit, insa sunt sigura ca dupa cateva sedinte problema asta se va rezolva).

Durata unei sedinte de reflexoterapie este de 30 minute si costa 45 ron, insa Marius discuta cu fiecare client in parte si puteti gasi impreuna un pret care sa fie bun pentru voi in cazul in care doriti sa faceti o serie mai lunga de sedinte (in afara de masajul reflexogen, puteti discuta si despre masaj terapeutic, anticelulitic, de relaxare, impachetari si electrostimulare).

Eu i-am spus ca am de gand sa scriu despre el si mainile lui si l-am intrebat daca poate oferi o sedinta test pentru cititoarele mele la un pret bun astfel incat cele interesate sa poate incerca masajul reflexogen fara sa fie nevoite sa achite 45 ron. Asa ca am obtinut pentru voi o sedinta test de 30 minute de reflexoterapie la 20 ron (programarile le puteti face la 0722686038 si trebuie doar sa ii spuneti ca ati citit despre oferta pe blogul meu si ca vreti sa incercati masajul reflexogen - in cazul in care vreti sa incercati alt tip de masaj, puteti sa ii spuneti si o sa va ofere un pret bun pentru o sedinta test) - daca aveti nevoie de detalii, trimiteti-mi mail sau mesaj privat pe Facebook. Sunt sigura ca vor fi 20 ron cheltuiti pentru sanatatea voastra (si aici includ si psihicul) si o sa fiti incantate.

Si pentru ca atunci cand imi place ceva si gasesc un lucru/ serviciu de calitate vreau sa afle si altii despre asta, in scurt timp dau startul unui concurs pe Facebook unde puteti castiga o sedinta de 30 minute de reflexoterapie la Marius, asa ca daca sunteti din Bucuresti stati cu ochii pe pagina de Facebook pentru detalii.

* nu cred ca e cazul sa mentionez, dar o s-o fac ca sa nu existe dubii: aceasta nu este o postare platita si nici un am primit vreo compensatie pentru a scrie - am platit serviciile incercate cu banii mei si cred in ceea ce face Marius si de aceea vreau sa afle si altii despre el

12 comentarii

  1. LazyCat, pe Agricultori (in zona Matei Voievod) - am mentionat in postare adresa exacta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu recomand cu caldura reflexoterapia ... incerc sa imi fac timp macar o data pe luna sa ajung la o astfel de sedinta! astfel poti sa previi anumite afectiuni ale organismului si sa ameliorezi problemele existente ... plus ca iti da o senzatie generala de bine, dupa o astfel de sedinta parca simti ca „zbori”!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai,imi cer mii de scuze,dar chiar nu observasem adresa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Clipe Pretioase, asa e - toti ar trebui sa ne gandim un pic mai mult la noi si la sanatatea noastra.

    LazyCat, se mai intampla :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ador masajul talpilor, al fetei, al bratelor, mainilor. Iti recomand sa le incerci si pe acestea din urma.
    Si eu cred partial in beneficiile reflexoterapiei, mama mea a facut un curs si mi-a mai facut si mie din cand in cand. Are efect chiar si la nevoie (colica biliara).

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc,Camelia!!! o sa incerc cu siguranta.week end placut si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, Stella, si tu sa ai un weekend asa cum iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu o am pe mama reflexo-terapeut si masajul in talpa este cel pe care il solicit cel mai des - eu efectiv adorm cand imi face acest masaja, asa este de relaxant :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sanatatea este cel mai de pret obiect pe care il avem. Daca tinem la noi atunci trebuie sa ne mentinem sanatatea!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sanatatea este capacitatea de a controla evenimentele ce afecteaza echilibrul.Prin reflexoterapie se pot preveni si vindeca diferite boli.

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar si un om sanatos are nevoie de sedinte de reflexoterapie, cu scopul de a-si reechilibra energia vitala a organismului.

    RăspundețiȘtergere