Ce-am mai incercat de la Mario Badescu? (2)

11.9.12

Am avut cateva mostre generoase (pe unele le pot numi chiar miniproduse) de la Mario Badescu si le-am folosit suficient de mult timp incat sa va pot spune parerea mea despre ele. Si vroiam sa va anunt si ca s-a lansat siteul www.mariobadescu.ro si toate produsele de ingrijire au un discount de 20%, asa ca daca va doriti un produs acum puteti sa-l luati mai ieftin.



Este o crema de zi, destinata tenului mixt/ uscat si sensibil, care promite ca reduce roseata pielii si consolideaza capilarele. Intrucat eu nu ma confrunt cu nici una din aceste probleme, nu pot sa spun daca chiar da rezultate. Ceea ce pot sa spune este ca mi-a placut foarte mult textura acestei creme si faptul ca intra foarte repede in piele, lasand tenul catifelat si hidratat. Mi-a facut placere sa folosesc crema asta si mi-a parut rau cand s-a terminat.



Din nou un produs pe care mi-a placut sa-l folosesc, desi nu-mi plac produsele cu SPF. Asta mi-a placut datorita texturii usoare care il facea sa intre imediat in piele si pentru ca nu mi-a lasat tenul lipicios sau cu vreo culoare ciudata, cum mi s-a intamplat cu alte produse cu SPF. Chiar intentionez sa-l cumpar in viitor.



Nici despre lotiunea asta tonica n-am nimic rau de spus. Mi-a placut si chiar mi s-a parut ca ajuta la calmarea pielii sensibile, insa nu stiu daca as cumpara-o datorita pretului. Am avut 2 tuburi mici si am folosit-o doar ca lotiune tonica, imi pare rau ca n-am incercat-o ca si compresa pentru 10-15 minute atunci cand tenul meu a dat semne de iritabilitate. Poate cu alta ocazie ...

Ar mai fi trebuit sa va povestesc despre Drying Mask (am avut o mostra generoasa de la una din cutiile care tot circula) dar nu e posibil pentru ca s-a uscat in cutie. Cand am vrut s-o folosesc, am descoperit ca este complet uscata, nu pot sa zis ca-mi pare foarte rau pentru ca mirosul mi s-a parut insuportabil.

Ati incercat vreunul din produsele astea? Ce parere aveti?

Trimiteți un comentariu