Cum am cheltuit cu cap 2,5 lire ...

1.10.12

Acum vreo luna cautam ceva intr-un sertar si am dat de o carcasa de plastic in care pusesem cele 7 farduri Stila (refilluri) pe care le am si pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu erau intr-o paleta si nu mi-era comod sa le folosesc asa si nici nu-mi placea deloc cum aratau tinute asa. 

 
M-am gandit ca e imposibil sa nu gasesc o paleta goala pe ebay in care sa le pot pune. Asa ca m-am pus pe cautat, am vazut ce dimensiuni sunt disponibile, am masurat pastilele mele de farduri (35 mm), am gasit o paleta pentru 10 farduri (36 mm), am comandat-o (2,5 lire - transport gratuit), a ajuns in 3 saptamani, am pus fardurile in ea si am descoperit ca putin fortat intra si fardul de la MUA pe care il aveam (numarul 11) si acum pot folosi linistita si aceste farduri.


Ma simt ca si cum am o jucarie noua. Voi aveti farduri pe care nu apucati sa le folositi din acelasi motiv? Cum vi se pare solutia mea?

15 comentarii

  1. Le-ai lipit cu ceva sau pur si simplu stau ele asa (presupun ca la banii aia paleta nu e magnetica)? Eu am un singur fard refill de la un beauty box, chiar uitasem de el, imi place mult dar ca si tine, nu-l folosesc pt. ca mi-e incomod. Ma gandeam sa-l lipesc cu banda dublu adeziva intr-o cutie de balsam de buze, pt. ca daca imi iau o paleta goala mai cumpar mono-uri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna solutia si in plus, ai gasit o paleta mai economica decat altele. Si eu ma gandeam ca mi-ar trebui asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-ai facut o paletica tocmai buna, nici nu zici ca nua r fi una sleek sau ceva :)
    Sa le folosesti sanatoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Coconut, puncte de ceara am folosit pentru a le lipi

    RăspundețiȘtergere
  5. cat de frumoase si placute sunt nuantele! bine ca ai reusit sa le aranjezi in asa fel incat sa-ti fie drag sa le folosesti, ca ar fi fost chiar pacat de ele! nuantele nude sunt minunate!

    eu evit sa cumpar farduri mono din acelasi motiv. momentan am doar vreo 2-3 mono-uri si le tin mereu la vedere sa le folosesc (ajuta si faptul ca sunt nuantele mele preferate) dar intr-adevar, e mai usor sa intinzi mana spre o paleta decat sa scotocesti sa gasesti farduri individuale cu care sa realizezi un machiaj.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte utila ideea. Eu reciclez ambalaje de cosmetice si le gasesc tot felul de noi utilizari. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ti ai facut o paleta numai buna,practica! Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. buna :)
    Ca de obicei, face cele mai tari afaceri :) ma bucur pt tine, faci alegeri grozave!
    spune-mi te rog, cum ai gasit paletuta? cum ai dat search pe ebay? ca eu gasesc numai cu locuri pt 4 fardulete :(
    inca ceva..da-mi mai multe detalii despre punctele de ceara, te rog mult!
    te pup si o seara minunata sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  9. tiff4mk, cred ca "36 mm empty palette" am cautat si am sortat cautarile dupa cel mai mic pret cu shipping. Punctele de ceara sunt in genul celor cu care sunt lipite mostrele in revista - eu le am de la munca.

    RăspundețiȘtergere
  10. acum mi-am dat seama dc nu am gasit eu pe ebay :)
    cautam 25-26mm ca sa-mi intre fardurile de la MAC :)
    nu vreau sa iau Z palette pt ca e prea scumpa si nu stiu dc imi da impresia ca materialul folosit nu e f rezistent. e doar parerea mea :)
    ms mult de tot, Camelia :)

    RăspundețiȘtergere
  11. gasesti si d-alea, sunt si mai multe ... am si eu vreo 2 de 15 luate asa

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie mi-ar trebui o paleta, insa fara golurile acelea rotunde pt ca am mono-uri patrate. Oare pot desprinde partea cu goluri? Merge?

    RăspundețiȘtergere
  13. Alexandra, probabil ca da - la toate palete se poate scoate partea de interior.

    RăspundețiȘtergere