Sesiune de shopping cu bani putini

9.10.12

Produsele astea au fost cumparate acum aproape 2 luni, insa au ajuns foarte greu ... chiar nu credeam ca mai ajung, dar mai bine mai tarziu decat niciodata ... asta e singurul aspect care mie nu-mi place la ebay cand cumpar din Asia, ai de asteptat saptamani intregi pana ajung coletele.

Mi-am luat 3 accesorii pentru par: 2 pentru coc (habar n-am cum ii spune celui din prima poza, insa imi amintesc ca erau diverse variante si la noi acum multi ani - am dat 50 bani de el, cu atat s-a terminat licitatia pe ebay, dar nu prea face fata parului meu care este destul de voluminos; "gogoasa" ma asteptam sa fie un pic mai mare dar reuseste sa-mi prinda tot parul, insa trebuie sa "asigur" cocul cu ace de par altfel se lasa datorita greutatii parului - probabil ca cineva cu par mai putin si mai subtire nu ar intampina problema asta) si o clama cu o fundita din par (care m-am gandit eu ca o sa arate bine cand n-ai timp decat sa-ti prinzi parul rapid, dar nu vrei sa arate asa simplu).



Doar nu va gandeati ca nu se gaseste si vreo bratara pe aici, nu? Obsesiile mele sunt serioase atunci cand apar asa ca n-am luat doar una, ci 3 ... in apararea mea am de spus doar ca toate sunt castigate la licitatii si pe nici una n-am dat mai mult de 4 ron (toate au avut transport gratuit), asa ca gaura in buget nu a existat.



Mai imi luasem inca vreo 3 chestii interesante, insa coletele au mai bine de 2 luni de cand au fost expediate si e clar ca nu vor mai ajunge, asa ca am cerut banii inapoi de la vanzatori. Se mai intampla si d-astea ...

8 comentarii

  1. Hairagami se numeste accesoriul pentru cocuri. si eu imi caut de ceva vreme, am gasit pe cateva site-uri din Romania insa costa mai mult transportul decat obiectul in sine. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Primele 2 bratari imi plac cel mai mult, sa le porti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragute lucrusoarele!!! sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu iubesc "gogosile" pentru prins parul, dar cand am inceput prima data sa caut, nu am gasit la noi si pana la urma am gasit pe yooutube fete care si-au facut di sosete flausate. si mi-am facut si eu din niste sosete pe care nu le purtam si gata... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. "Gogoasa" pentru coc mi-am luat si eu recent. Ultima bratara e superba, de mult caut o bratara tip curelusa si nu am gasit un model pe placul meu in magazine.

    RăspundețiȘtergere
  6. hairagami se gaseste in bucuresti la obor in pasaj unde e un magazin mare cu haine si inauntrul lui are unul de cosmetice& hair , au 2 marimi si costa 2 lei fiecare,eu mi-am cumparat saptamana trecuta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le porti cu placere!
    Imi amintesc ca aveam si eu accesorii din acelea pt. coc, acum multi ani. Nu reuseam sa le prind prea bine dar mereu rezultau bucle foarte frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, am retinut hairagami desi nu cred ca-mi va ramane mult denumirea in cap :)

    RăspundețiȘtergere