Ce am primit in ultima vreme ...

2.10.12

Va spuneam in postarile trecute ca din mostrele incercate de la Paula's Choice au fost cateva produse care mi-au placut mult de tot si pe care mi le doresc ... si doua dintre ele le-am primit in ultimele 2 saptamani si deja au intrat in rutina mea zilnica (multumesc Corina si Ioana). Este vorba de Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser in varianta mare de 473 ml care imi va ajunge luni bune si de Skin Perfecting 1% BHA Gel (100 ml). O sa va povestesc despre ele peste cateva saptamani.



Nu am ajuns la Cosmetic Beauty Hair 2012 pentru ca nu am avut timp, insa curiozitatea mea a fost mare si stiam ca daca ajung acolo nu o sa plec fara sa cheltui ceva bani pentru ca am vazut in postarile de pe alte bloguri produse care ma tentau ... ceea ce as fi vrut de la targ am si primit de la o prietena, geanta de la Maroccanoil cu cele 2 mostre (10 ml) ale tratamentului pentru par.


Nebunia mea cu bratarile nu mai e o noutate pentru nimeni, nici macar pentru mama ... m-a tot auzit ca as vrea o bratara Shamballa cu cruce, dar ca nu stiu daca o sa-mi placa, daca o s-o port si pana la urma ca sa nu ma mai auda mi-a luat ea o bratara cu cruce. Bratara imi place la nebunie si deja am purtat-o ... la fel si cerceii pe care mi i-a luat tot mama dintr-un magazin Leonardo cu 5 ron. Habar n-aveam ca in Leonardo se vand bijuterii.



Tot de la mama am primit niste tarte de la Yankee Candle si niste lumanari parfumate cu vanilie si scortisoara, insa deja le-am folosit asa ca pozele nu-si mai au sensul.

Voi ce-ati primit frumos in ultima vreme?

4 comentarii