NYX Cream Blush (Golden)

23.10.12

Am cumparat blushul crema de la NYX de la Makeup Shop in urma cu ceva vreme si am platit 28 ron pentru 3,5 grame, nuanta pe care am ales-o a fost Golden si cred ca am ales bine pentru ca imi place si l-am folosit de multe ori.


Imi place sa-l folosesc singur atunci cand plec undeva rapid si vreau o pata de culoare in obraji sau il folosesc ca baza pentru alte blushuri pudra atunci cand vreau un machiaj mai rezistent. Am incercat sa-l aplic cu diferite pensule (prefer pensulele duo fibre pentru asemenea produse), insa cel mai mult imi place sa-l aplic cu degetele si am ramas la aceasta metoda pentru ca efectul final este unul foarte natural.


Culoarea imi place - este o piersica naturala si se potriveste foarte bine tenului meu deschis la culoare (nu l-as recomanda unui ten mai masliniu pentru ca nu cred ca ar fi foarte vizibil), textura este mult mai cremoasa decat in cazul altor blushuri crema (si aici ma gandesc la blushurile de la MAC si Stila, fiind singurele crema pe care le-am incercat), iar rezistenta si pigmentarea mi se par chiar bune.

Aveti vreun blush crema de la NYX? Cum vi se pare? (pe mine ma mai tenteaza vreo 2 nuante)

6 comentarii

  1. Nu l-am incercat, dar daca ma gandesc vreodata sa-l iau, cred ca o sa ma indrept tot catre aceeasi culoare, arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sadie, chiar e frumoasa culoarea si versatila. Si Tea Rose mi se par interesant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca si rujul Tea Rose era foarte popular, nu? Cand ma hotarasc, o sa ma uit bine la ambele blushuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca da, eu n-am decat un ruj de la NYX si nu l-am folosit prea mult ca sa-mi fac o idee.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu doua nuante si-mi plac la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mama la ce pret convenabil l-ai gasit.Eu stiu un magazin in centru care intr-un coltisor are si un cos cu produse nyx,si am vazut si blush-ul asta,dar costa 61 de lei,si am ramas uimita!Pups:*

    http://lifeontheheels.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere