Cumparaturi din ultima perioada

12.12.23

Suntem intr-o perioada dificila si pe mine exagerarea asta cu Black Friday de 5 ori pe luna cand i se nazare fiecaruia, inventatul de promotii si alte de genul asta m-au obosit peste masura si, mai mult ca oricand, incitarea la cumparaturi inutile mi se pare ca nu-si are rostul. Prin prisma a ceea ce fac pe partea de munca am vazut clar cat de mult s-a schimbat comportamentul cumparatorului in ultimii 2-3 ani si vad asta si la mine.

Tot ce apare in postarea asta, cu o singura exceptie de care o sa povestesc la momentul respectiv, e luat la oferta. Chiar vorbeam cu o prietena zilele trecute ca in ultima vreme numai asa facem cumparaturi: cand gasim la oferta ceea ce ne intereseaza, s-au cam dus vremurile cand cumparaturile impulsive erau ceva obisnuit.

Notino a avut multe oferte extrem de bune si eu am profitat de niste reduceri mari la Yves Saint Laurent si mi-am facut niste pofte, dar am luat si niste cadouri pe care altfel nu le-as fi luat. Mi-am luat 2 rujuri, Touche Eclat High Cover si varianta full size de la Lash Clash Mascara de care v-am spus recent ca imi place foarte mult. Au fost cadoul meu pentru mine pe finalul unui an in care am muncit pe rupte si in care de multe ori a trebuit sa ma las pe mine pe ultimul loc pentru ca nu am avut alte variante.

Tot de pe Notino am luat in mai multe randuri (bine ca au tot avut transport gratuit) niste discovery boxuri cu miniaturi sau mostre de la cateva produse care imi plac sau pe care voiam sa le incerc. V-am mai spus de ofertele astea, mi se pare extrem de misto atunci cand le prinzi si eu asa am putut sa vad cum sunt niste produse (dar mai ales daca mi se potrivesc) fara sa cheltui bani multi. Aici gasiti cutiile, fie cele facute de ei, fie cele pe care le puteti face voi cu 5 mostre/ mini produse.

Ce am luat: rimel si bronzer de la Bobbi Brown (rimelul il stiu si-mi place, bronzerul m-am gandit ca e perfect cand plec pe undeva), cateva variante de 5 ml din Ultimate Repair Miracle Hair Rescue (v-am povestit recent de el, imi place mult, dar e foarte scump, asa ca am facut o super afacere cu miniaturile astea), o crema de maini la 15 ml de la Moroccanoil si cateva fonduri de ten (cel de la Dior a fost o surpriza - am crezut ca am pus o mostra de 1 ml in cutie si cand a ajuns era o varianta de 5 ml). 

Cand am fost in Bulgaria am intrat intr-o drogherie si am plecat cu cateva produse pentru buze: uleiul Glossin' Glow de la Catrice pe care nu l-am gasit deloc la noi (as fi vrut o alta nuanta, dar doar pe asta am gasit-o sigilata), un balsam de buze sub forma de ser Cica-Repair de la Mixa cu 10% unt de shea si panthenol si un exfoliant pe baza de zahar de la Essence.

Stiu ca multa lume spune ca uleiul de la Catrice e la fel ca cel de la Dior - nu e, este mult mai gros ca textura si se simte cand il ai pe buze (insa face o treaba foarte buna pe partea de hidratare). Balsamul de la Mixa merita din plin banii, exfoliantul de la Essence nu are nimic special si mi se pare si cam unsuros.

Sole a tot avut oferte, insa pe mine m-au tentat doar produsele de la Beauty of Joseon, asa ca mi-am luat exfoliantul Apricot Blossom si inca un SPF. Am folosit si codul SOLE8602 care ofera 5% reducere suplimentara si il puteti folosi si voi (pe asta sau orice alt cod gasiti on-line), iar daca platiti cu cardul transportul prin curier este gratuit.

Magazinul on-line Bath and Body Works nu este preferatul meu pentru ca livreaza greu, mai trimit si alte arome in loc de ce ai comandat si dupa aia nu raspund la mesaje, dar voiam cateva produse din colectiile lor de iarna si cand am gasit o oferta cu 1+1 sau 50% reducere (nu mai stiu de care am profitat) am luat ce ma interesa. Nu as cumpara vreodata la pret intreg de la ei si nici nu va recomand sa o faceti, un brand care are mereu oferte de genul asta e clar ca vinde mult peste pret.

Dar trecand peste asta ... nu am ajuns intr-un magazin, asa ca am luat on-line si a venit comanda exact cum am comandat (o surpriza mai mult decat placuta). Am luat cateva creme si multe geluri dezinfectante pentru maini (am uitat sa le fac poza acum, dar vi le arat cu alta ocazie), dar si un body mist cu o reducere de peste 60% - pe site scria ca are smochina, pe ambalaj scrie altceva si nici nu simt vreo smochina, dar imi place aroma.


Am dat o comanda la Bottega Verde pentru ca mi s-au parut interesante aromele de sarbatori (si preturile erau cu reducere buna) si am gasit si un difuzor cu o reducere mare (Mela e Spieze, una dintre aromele mele preferate de la ei), nu am mai luat de ceva vreme produse de la ei si mi-era dor. Am vazut ca sunt multe oferte pe site, unele mai bune, altele nu prea - le gasiti aici daca va tenteaza.

Eu am luat (pentru mine, dar si pentru cateva cadouri) produse din editiile Dolce Inverno (bezele si vanilie) si Nuvola di Latte (zahar pudra si crema de lapte). Dolce Inverno e de vis, o aroma dulce si gurmanda care ramane pe piele ore bune, imi place mai mult, in schimb Nuvola di Latte nu m-a convins. Mai erau cateva produse care ma tentau, dar am zis sa stau potolita.

Nu aveam cum sa nu imi iau si niste carti, nu am gasit preturi bune la cateva titluri pe care le vreau si le urmaresc de ceva vreme, insa am gasit niste super reduceri la Antic ExLibris si am luat cateva albume si niste carti in engleza cu preturi de la 3,99 lei. Albumele cu catei sunt absolut de vis, mai am cateva luate de la ei, pe mine ma relaxeaza maxim sa ma uit la finalul unui zile nebune la cateva mutre comice si sa ma bucur de blanosii fotogenici. Aici gasiti ofertele lor, desi dureaza cam 10 zile pana vine comanda, merita din plin.

Tu ce ti-ai luat in perioada asta?

2 comentarii