Cum au fost ultimele zile

28.12.23

Am stat foarte putin cu telefonul in mana zilele astea si am luat o pauza totala de la desktop/ laptop, e prima data in ultimii ani cand chiar am reusit sa ma "rup" total si sa nu ma mai gandesc la multe lucruri care de obicei imi tin mintea in alerta. Nu imi amintesc ultima data cand am fost plecata de Craciun, nu este ceva ce rezoneaza acum cu ceea ce sunt eu si cu ce inseamna viata mea, dar am iesit ieri cateva ore din oras doar ca sa ne bucuram putin de zapada pentru ca vremea in Bucuresti e una care "striga" ca vine primavara.

Craciunul a fost atipic si a fost asa cum am simtit. Nu au existat sarmale si nici cozonac, nici mancare multa, nici discutii fara sens, a fost cu caldura, cu zambete, cu relaxare, cu multa ciocolata, cu cadouri oferite si primite, cu iubire, cu rasete, cu amintiri, cu intrebari, cu dorinte, cu visat cu ochii deschisi, dar si cu lucruri care nu au iesit asa cum speram, exact asa cum e si viata.

Vremea nu prea a fost in favoarea acestui Craciun, dupa parerea mea, cand afara e soare si pare ca vine primavara ... dar cu toate astea in casa am incercat sa miroasa a arome cu care asociez eu perioada asta. Imi place la nebunie Peppermint Cookies de la Cashmere Aroma, difuzoarele lor pentru camera sunt printre cele mai bune produse descoperite anul asta. In dormitor avem acum Share the Love (si inainte am avut Leather Vanilla), iar in restul casei se simte aroma asta de menta proaspata si biscuiti deliciosi.

Am profitat de perioada asta si mi-am pus ordine in ganduri, dar si la bijuterii. Mi-am propus in perioada urmatoare sa mai iau cateva organizatoare si sa ma ocup si mai serios de treaba asta, ca sa imi fie mai usor sa vad tot ce am si sa nu uit de cate un lucru care imi place, doar pentru ca nu am acces usor la el.

Am vazut cateva filme de sezon, am citit in liniste si fara graba, m-am bucurat de cateva cadouri pe care nu le asteptam (anul asta chiar nu mi-am dorit ceva material), am dormit mai mult, am luat lucrurile incet si fara sa ma agit, m-am bucurat de cateva produse pentru corp care imi plac mult in perioada asta, chiar daca as fi fost si mai reusite daca era mai rece.

Poza asta cu Alma nu a fost ceva planuit, cele ce aveti animale stiti cat de stresanta si grea e perioada asta pentru ele (la mine doar Tasha are probleme pentru ca restul stau tot mai prost cu auzul, dar si asa a fost greu - si o sa mai fie), dar era foarte obosita intr-o seara si avea privirea asta haioasa, asa ca i-am pus caciula si am facut repede o poza. Asa cum se vede nu am deranjat-o din programul ei de relaxare.

Voi ce-ati facut zilele astea?

2 comentarii

  1. De Revelion, stim ca unii fura startul oricum, ma tem cel mai mult, sunt programate de catre primarie trei locuri in oras cu focuri de artificii. Punem muzica linistitoare cu un volum ceva mai ridicat si speram sa treaca cat mai usor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca a trecut cu bine perioada, peste tot a fost urat, din pacate ...

      Ștergere