Roll-on energie NeoBulle

13.11.15


M-am tot uitat in ultimele luni la variantele de roll-on de la NeoBulle pe care le au cei de la Rangali si ma tot intrebam daca sa incerc unul sau nu. Eu cred in remediile homeopatice si am avut un ulei d-asta acum ceva vreme, pregatit de mine si chiar mi-a placut sa-l folosesc. Nu cred neaparat ca ele fac ceva deosebit, ci doar ca ne ajuta sa actionam noi altfel (poate nu e cel mai portivit cuvant, dar nu stiu altu' acum).

Pe site sunt mai multe variante (pentru imunitate, pentru raul de masina si altele), eu m-am decis la Energie, varianta care se lauda ca alunga oboseala (aici gasiti mai multe detalii despre produs), atat cea fizica, cat si cea mentala, iar eu in ultimele luni am "excelat" la amandoua. Ca si mod de folosire se recomanda cure de 8 zile cu 2-3 aplicari pe zi (pauza de minim 8 zile intre cure), iar ca aplicare pentru oboseala fizica se aplica la incheietura mainii si in capul pieptului, iar pentru cea mentala pe spate in jos, pe coloana vertebrala.

Eu am avut ceva probleme cu mirosul, ma asteptam la un ulei frumos mirositor, subtil, care sa ma ajute sa ma relaxez si mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu mirosul inainte sa-l pot folosi asa cum este indicat. Nu ma dau in vant nici acum dupa miros, mi se pare mult prea puternic si uneori simt ca-mi da dureri de cap, ceea ce nu cred ca este tocmai indicat tinand cont de ce ar trebui sa faca produsul asta.

De folosit l-am folosit, insa nu asa cum ar fi trebuit pentru ca nu pot ... imi place sa-l aplic seara pe coloana si sa-mi acord cateva minute de liniste inainte de a ma baga in pat. Il aplic uneori si ziua la incheietura mainii in functie de starea pe care o am (din cauza tatuajului l-am aplicat doar la mana dreapta in ultimele zile). Intra usor in piele, pielea nu ramane unsuroasa, mirosul persista o perioada si parca ma relaxeaza si-mi da energie in acelasi timp, asta e senzatia. Ambalajul mi se pare practic si usor de luat in geanta, ceea ce-l face usor de folosit si cred ca daca n-as fi avut probleme cu mirosul (v-am mai zis ca ficatul meu face legea, asa acum vrea el) l-as fi folosit mult mai mult.

Nu stiu sa va spun mai multe ... sunt curioasa daca l-ati incercat sau daca ati incercat produse asemanatoare ce impresie v-au facut.

4 comentarii

  1. Acest roll-on nu e homeopat, e un remediu naturist. Homeopatia impreuna cu produsele naturiste au rezultate extraordinare, intr-adevar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am spus ca eu cred in remediile homeopate, nu ca ar fi uleiul homeopat, probabil ca trebuia sa folosesc mai multe cuvinte ca sa nu existe confuzii. Atunci cand combinam anumite chestii care ne ajuta si ne ajutam si cu putina gandire pozitiva rezultatele apar. :)

      Ștergere
  2. Nu cred ca este pentru mine, daca zici ca are un miros puternic . Eu am probleme cu rinita alergica.Stii care e dusmanul meu cel mai mare ? Iasomia:) nu cred ca ti-am mai spus
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam ca ai probleme cu iasomia, eu in ultima vreme (mai mult decat inainte) sunt extrem de atenta la mirosul produselor, sunt unele care imi dau dureri de cap si imi dau o stare de agitatie.

      Ștergere