Pupa Stay Gold! - colectia de iarna

18.11.15


Saptamana trecuta cei de la Pupa m-au surprins cu un colet imens si m-am simtit ca un copil in dimineata de Craciun - multe pachete, fundite, cutii care mai de care mai colorate si frumoase, n-am stiut ce sa deschid mai intai, mai ales ca toata cutia mirosea minunat. Vazusem deja pe site colectia pentru Craciun - Stay Gold! si cand am realizat ca in cutie sunt multe din produsele din colectie m-am bucurat mult.

O sa incep cu paleta de farduri (Classic Allure) care imi place la nebunie si de-abia astept s-o folosesc cum trebuie (fardurile sunt pigmentate si cremoase, par extrem de misto). Imi place atat ambalajul paletei, de fapt al colectiei (combinatia de negru cu auriu este una extrem de eleganta), dar mai ales culorile. Cred ca ar fi fost mai bine sa fi fost niste farduri patrate in loc de cele lungi si subtiri, se lucra mai usor cu ele, dar merge si asa (parca si un fard mat era interesant). E singura paleta din colectie, are 4 grame si costa 59 lei.


Al doilea produs care mi-a atras atentia este iluminatorul - Pure Gold All-Over Highlighter - care arata intr-un mare fel si are o textura mai mult decat interesanta, extrem de matasoasa. Formula este imbogatita cu perle exclusive irizate si stralucitoare, nici nu stiu cum sa descriu efectul pe piele (nu este deloc sclipicios, ci doar lumineaza zona si ii da o luminozitate interesanta - am incercat sa va arat ceva in poza, dar nu stiu cat de bine se vede mai ales ca am folosit produs mai mult ca sa se vada ceva). Are 9 grame (suficient pentru cativa ani) si pretul este ca si in cazul paletei - 59 lei.


In colectie sunt 3 rujuri I'm Matt Lip Fluid, nuante noi. Eu am primit doua dintre ele (001 Pure Skin - un nude mai inchis care arata foarte bine si 003 Charming Burgundy - numele spune tot, nu trebuie sa-l mai descriu eu). Nuanta 002 este Pure Red, un rosu foarte frumos. Imi plac mult rujurile astea (probabil va amintiti ca am primit cateva din colectia nou lansata, urmeaza sa va povestesc mai multe in curand). Pretul nu difera de cele lansate anterior - 47 lei.


Fardurile Diamond arata intr-un mare fel - sunt farduri metalice care se pot folosi uscate sau umede si au acelasi model dungat care se regaseste in ambalajul produselor din colectie, model ce scoate in evidenta textura metalica. Sunt un pic mai scumpe decat fardurile din colectia Vamp! (47 lei), dar merita toti banii - sunt pigmentate, cremoase, se aplica extrem de usor. Sunt 4 culori: 001 Black Refined, 002 Pure Skin, 003 Charming Burgundy si 004 Golden Light. Eu am primit prima nuanta (un negru cu irizatii aurii) si ultima (aur pur), dar imi doresc si nuanta de burgundy, mi se pare ca arata fantastic.


Tot in aceasta colectie au lansat 3 nuante noi pentru creioanele de ochi Multiplay (pot fi folosite in 3 feluri: tus de ochi, kajal sau fard de ochi - sunt foarte cremoase si aluneca usor, iar in capat au un burete pentru a ajuta la estompare). Eu am primit 66 (Black Refined) si 68 (Golden Light), mai exista nuanta 67 - Charming Bordeaux, pretul este cel standard pentru creioanele astea - 33 lei.


Am primit si patru produse pentru unghii care arata fenomenal si pe care o sa port des in perioada urmatoare: doua lacuri de unghii din colectia Lasting Color Gel (135 Luxurious gold si 134 Deep Burgundy) si doua lacuri lacuri cu textura exclusiva (Golden Plumage - efect de pene 3D si Diamond Dust Glowing Black - efect de pulbere de diamant usor 3D), ambele au o pensula plata mare cu 440 peri si capat rotunjit pentru o preluare si repartizare optima a produsului. Lacurile cu efect de gel sunt 23 lei, iar cele cu texturi exclusive sunt 19 lei (toate au 5 ml)


Imi place tot ce-am primit, sunt produse pe care o sa le folosesc in mod sigur si pe care le-as fi ales si eu daca ma duceam sa cumpar ceva din colectia asta. Mi se pare ca arata extrem de bine si elegant, preturile nu sunt foarte mari si pentru o pasionata de machiaj ar fi un cadou frumos de sarbatori. Textura fardurilor si a iluminatorului m-au surprins extrem de placut, Pupa a evoluat atat de frumos in ultima perioada si asta nu poate decat sa ma bucure.

Cum vi se pare colectia asta? Va tenteaza ceva?

16 comentarii

  1. Ce produse minunate! Si swatchurile sunt misto!
    Am testat si eu cateva in magazin...mi-a ramas gandul la cateva produse pentru ten....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am incercat niste pudre si un concealer ... si vreau!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Este, o gramada de produse misto au scos in ultima perioada.

      Ștergere
  3. Vai cum arata iluminatorul ala! il vreau si eu! 😃

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa daca apuci sa ti-l iei, e misto de tot.

      Ștergere
  4. <3 Mama, cum arata <3 Iluminatorul pare dupe dupa Becca- Champagne pop <3.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, mor vreau si eu paleta si iliuminatorul. Vad ca au preturile destul de bune. Le trec in wish list, pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-s mari preturile pentru ceea ce ofera, mai ales ca iluminatorul ala te tine o perioada lunga de timp.

      Ștergere
  6. Sunt superbe rujurile mate, dar si creionul auriu. Trebuie sa mai trec si eu pe la ei prin magazin. Sigur o sa-mi gasesc ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au deschis si in Promenada, daca iti e mai aproape si au si niste oferte misto de lansare acolo.

      Ștergere
  7. Si iluminatorul si paletica imi plac la nebunie !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit eu ca n-o sa-mi placa numai mie, d-aia m-am si grabit sa fac poze si sa le arat. :)

      Ștergere
  8. Cât de mișto arată fardurile din paletă, în swach! De rujuri nici nu mai spus...
    Dar tot la oje mi-a rămas gândul, după ce le-am văzut pe unghii. :D

    RăspundețiȘtergere