Pupa Easy Liner Lips

12.11.15


Asa cum v-am aratat pe blog saptamanile trecute am primit de la Pupa o gramada de produse si vor urma o serie de reviewuri pentru ca vreau sa va arat si voua produsele si sa va povestesc cum mi se par, ce textura au, daca merita sau nu. N-am ales intamplator ziua de astazi sa va povestesc despre Pupa, intrucat se deschide un nou magazin in Promenada (primul este in MegaMall si arata extrem de bine, sper ca si cel din Promenada sa fie la fel), iar in perioasa 12-15.11 au o reducere de 20% la cele mai vandute produse ale lor (Mascara Vamp!, fardurile de ochi Wet&Dry tot din colectia Vamp!, I'm Lipstick si Lasting Colour Gel).

Ieri am primit un colet nou de la Pupa (v-am aratat o poza pe Facebook mai devreme) cu o gramada de produse noi si m-am simtit exact ca un copil in dimineata de Craciun. Colectia noua Stay Gold! are niste ambalaje de vis, iar produsele arata intr-un mare fel (nu stiu sa va spun ce-mi place mai mult, o sa vi le arat pe toate intr-o postare separata pentru ca merita). De seturile pentru sarbatori nu va mai spun, arata atat de bine si preturile sunt bune, o nebunie ... Am primit si doua produse din gama Home Spa, nu va mai zic cum miroase cutia.

Astazi vreau sa va povestesc despre creioanele de buze Easy Liner Lips. Denumirea mi se pare mai mult decat inspirata, chiar sunt extrem de usor de folosit si mie imi plac la nebunie. Sunt 12 nuante in total (de la nuante nude la burgundy), iar pretul mi se pare rezonabil - 21 lei. Cei de la Pupa au mereu oferte misto, luna trecuta am vazut in magazin ca la cumpararea unui ruj se putea achizitiona creionul cu 10 lei.

Cele trei nuante pe care le-am primit eu sunt 002 Chic Nude, 008 Bubble Gum si 011 Deep Red si-mi plac in egala masura. Primul lucru care m-a frapat cand le-am incercat pe mana (si ulterior pe buze) este cat de usor aluneca si cat de pigmentate sunt (ce vedeti pe mana este o simpla trecere a creionului fara sa apas). Formula contine un amestec de uleiuri, vitamina E si ceruri cu proprietati emoliente, care asigura alunecare, omogenizare si o culoare perfecta pe buze.

Eu le-am folosit si ca baza sunt ruj, insa varianta Chic Nude am folosit-o si singura pe buze si efectul este unul de ruj mat si-mi plac mult de tot, nu usuca buzele, iar rezistenta este medie. Daca sunteti in cautare de creioane de buze bune vi le recomand pe astea, pe mine m-au cucerit.

10 comentarii

  1. Ce bine arata nuantele , abia astept sa ne arati si restul produselor .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O gramada de minunatii am sa va arat, am tot facut poze. :)

      Ștergere
  2. Ce frumos e nude-ul ăla! Îmi trebuie o nuanță de genul, păcat că n-am știut de oferta cu 10 lei creionul la achiziționarea unui ruj, era foarte bună.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e o nuanta foarte reusita. A fost luna trecuta in magazinul din MegaMall, cred ca vor mai avea oferte.

      Ștergere
  3. Creioanele acestea de buze pot înlocui cu succes rujul. Si sunt foarte spornice ( nu găsesc acum sinonimul adecvat pt acest cuvânt).

    RăspundețiȘtergere