Masca hidratanta Cosmetic Plant

23.11.15


Cei de la Cosmetic Plant au lansat recent o noua gama cu miere si laptisor de matca (mai multe detalii despre produse gasiti aici, le si puteti comanda) si m-au surprins cu o cutie frumoasa cu patru din cele sase produse lansate si cu un borcan de miere. Am primit masca hidratanta pentru fata, crema de noapte revitalizanta, crema contur ochi si crema de zi catifelanta. Celelalte doua produse din gama sunt laptele demachiant hidratant si crema intens hidratanta pentru maini. Preturile variaza intre 9,80 lei (crema de maini) si 14,10 lei (cremele de fata), deci sunt produse mai mult decat accesibile.

Produsul pe care l-am incercat in ultimele doua saptamani si de care vreau sa va povestesc astazi este masca hidratanta pentru fata. Are 50 ml si contine miere si laptisor de matca (daca nu era evident), unt de cacao, vitaminele A, F si B5. Imi place tubul in care vine ambalata masca, este usor de scos si de aplicat pe ten, iar faptul ca-si face treaba in 5 minute este un plus pentru mine ca n-am mereu rabdare sa astept 20 minute cu o masca pe fata. Miroase frumos, se curata usor de pe fata si lasa pielea catifelata si luminoasa, ceea ce si astept de la o masca de genul asta. 

Am incercat si crema de ochi (cremele pentru fata vor ajunge direct la vara'mea care are tenul uscat si sigur se va bucura de ele) si imi place cum se simte pielea din jurul ochilor dupa aplicare (intra repede, are o textura intre crema si gel, e chiar interesanta), insa am o problema cu mirosul. Tind sa cred ca are ceva produsul primit de mine (chiar as vrea sa-mi spuneti daca o aveti cum miroase) pentru ca mirosul este diferit de cel al cremelor si mastii. Poate pentru cineva care nu are probleme cu ficatul nu e o problema, insa eu sunt extrem de sensibila la mirosuri in ultima perioada si, desi nu ramane mirosul pe piele, fiind vorba de aplicare pe fata il simt si ma deranjeaza. Prin urmare crema a ajuns la mama si mi-a spus ca ii place.


Ati incercat vreun produs din gama asta? Va tenteaza ceva?

8 comentarii

  1. Am incercat si eu masca si imi place. Am scos la inaintare si laptele demachiant si imi place :)). Nu am incercat crema de noapte si nici pe cea de ochi, dar le va veni si lor randul. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E interesanta gama asta noua, eu nu prea am avut de-a face cu produsele Cosmetic Plant. :)

      Ștergere
  2. De unde ai albinutele alea? Cat de scumpe sunt! Vreau si eu cu buburuze. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am observat si eu albinutele, tare simpatice! :) Masca mi-ar placea sa o incerc, pare potrivita pentru iarna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu ca o sa va placa si voua, d-aia le-am si pus in poza. :))

      Ștergere
  4. Am intrat pe site si nu stiu la ce produs sa ma opresc, adica ma tenteaza mai multe. Ma gandesc sa cumpar si pentru mine si sa-i pun in desaga si lui Mos Craciun. :)

    RăspundețiȘtergere