Hourglass Ambient Lighting Edit Palette

17.11.15


Produsele Hourglass au fost atat de laudate in ultimii ani pe Youtube si pe bloguri, incat e imposibil sa nu-ti doresti sa le incerci daca te invarti cat de cat in lumea asta. Nici eu n-am facut exceptie, dar mereu m-am intrebat daca merita atatia bani. Am incercat cateva (multe, am reusit in ultimele saptamani sa adun 5 variante de Ambient Lighting Powder, o sa va povestesc mai mult in curand) si pot sa va spun fara vreo retinere ca merita toti banii. 

Nu seamana cu alte produse pe care le-am incercat pana acum (si stiti ca am incercat destule si am branduri destul de scumpe prin sertare), e nivelul urmator in domeniul machiajului. Photoluminescent Technology este "vinovata" de ceea ce fac pudrele astea, nici macar nu stiu de unde sa incep si ce sa va spun - ambalajele sunt extrem de misto (eu am avut impresia ca e vorba de metal, insa e doar un plastic tare), textura e de vis (cremoasa, nu cade nici un pic de pudra, se aplica de vis), finisajele sunt de lux (de la modul de inchidere pana la modul cum e finisata pudra), iar pe piele nu se simt, nu incarca, doar capteaza lumina intr-un mod atat de frumos si scot in evidenta conturul fetei. Fiecare produs este amestecat manual printr-o tehnica micelara (care in italiana inseamna a amesteca), astfel incat nu exista doua produse la fel, insa fiecare produs este amestecul perfect de pudra si pigment.

Sa ma intorc la Ambient Lighting Edit Palette, o editie limitata pentru sarbatorile de anul asta, cu un pret pe masura si un gramaj care a pus probleme multora (8,4 grame fata de 10 grame cat are normal o pudra, blushurile au 4,2 grame, iar bronzerele 11 grame). Mie mi se pare o ocazie buna sa incerci mai multe produse de la ei si sa-ti faci o idee cum sunt si daca e cazul sa iti iei in varianta fullsize ceea ce iti place. Paleta contine doua pudra de fixare (Dim Light si Diffused Light), un iluminator (Iridescent Light - poate fi folosit uscat sau umed), un bronzer (Luminous Bronze Light - medium tan, nuanta mai deschisa din ce au scos cei de la Hourglass) si doua blushuri (Mood Exposure - Soft Plum si Luminous Flash - Champagne Rose).

Nu pot sa zic ca e vreo nuanta din paleta care nu-mi place, desi bronzerul e destul de cald si uneori imi doresc altceva. Tot ce ai nevoie e in paleta, deci e extrem de practica, oglinda este una mare si de calitate, astfel incat e ideala pentru luat in calatorii. Pretul e mare (80 dolari), dar calitatea produselor este exceptionala, din punctul meu de vedere merita, mai ales ca se consuma extrem de greu fiind nevoie doar sa treci pensula peste produs si nu se risipeste nimic.

Modul in care folosesc eu paleta - imi fixez fondul de ten cu nuanta Dim Light si concealerul cu Diffused Light (care are o tenta usor galbuie si e extrem de buna si pentru zonele cu roseata, daca va confruntati cu asa ceva, probabil ca la un moment o sa folosesc si Diffused Light ca pudra de fixare), folosesc Luminous Bronze Light pentru a da putina culoare si dimensiune fetei, am folosit mai des Mood Exposure (insa imi place si Luminous Flush), iar pasul final il reprezinta aplicarea iluminatorului Iridescent Light. Imi place mult de tot paleta si recunosc ca o folosesc extrem de des, mi se pare una din cele mai bune achizitii ale mele din ultimii ani si ma bucur mult ca am reusit sa pun mana pe ea.

Ati incercat produsele Hourglass? Cum vi se par? Ce ati vrea sa incercati?

18 comentarii

  1. Eu doar din cauza ta am cumparat Hourglass :) Si da, am deja al doilea produs si cred ca va mai fi ceva pe lista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce rau iti pare. :) Eu ti-am zis ca-s prea misto sa nu le incerci. :)

      Ștergere
  2. Nu am incercat nimic de la ei din pacate... produsele lor se gasesc si in magazine fizice la noi sau doar online)

    RăspundețiȘtergere
  3. Blush-urile arată superb! Mi se pare foarte mișto combinația, cu toate astea într-o singură paletă.
    S-o folosești cu plăcere în continuare, eu te invidiez din umbră. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaaiiii cat de mult am admirat-o pe pagina la tine atunci cand ai luat-o,e superba s-o folosesti sanatoasa camelia <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e un produs deosebit si se vede asta din prima. Dupa ce o folosesti e si mai minunata. :)

      Ștergere
  5. Este superba, sa o folosesti sanatoasa , cu siguranta ma tenteaza .
    Daca este laudata de tine, asta inseamna ca isi merita banutii :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am fost atat de curioasa incat ma si temeam sa nu ma dezamageasca. :)

      Ștergere
  6. Numai la ea visez! :)
    Sa o folosesti cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am poftit si eu la paleta ta NARS asa ca suntem chit. :)

      Ștergere
  7. Este minunata si as lua-o cu prima ocazie, intr-o luna cu buget generos pentru cosmetice :D Sunt convinsa ca isi merita banii, mai ales daca ai scris asa frumos despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. Sunt cateva siteuri afara care livreaza si in Romania, nu stiu sa-ti spun mai multe ca eu am luat-o de la cineva.

      Ștergere
  9. Intotdeauna m-am gandit ca pentru astfel de produse merita sa platesti mai mult, pana la urma sunt pentru tine. Iar nuantele sunt chiar incitante. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iti iei in fiecare zi asa ceva, eu zic ca merita din plin efortul. :)

      Ștergere