Cateva oferte de Black Friday, ala adevarat

26.11.15

Pe mine Black Friday inventat de romani si facut dupa ureche, cand vrem si cum vrem, m-a lasat rece. Mi-am luat doar cateva chestii pe care vi le-am si aratat, in rest nici macar nu am verificat ofertele pentru ca nu ma interesa nimic. Imi place ideea de Black Friday si Cyber Monday, da' aia adevarata, nu ce se intampla la noi, asa ca am asteptat cu interes sa vad ce se intampla pe siteurile de afara (si chiar si pe cateva de la noi care macar au ramas la ideea de baza), mai ales ca anul trecut am vazut cateva oferte super misto. Am adunat pentru voi ce mi s-a parut interesant si v-am povestit mai jos.
O oferta de care as vrea sa profit dar nu am buget este cea de la Pai, anul trecut am avut noroc sa primesc cadou o oferta asemanatoare si m-am bucurat mult. Oferta de anul asta e foarte misto - cumperi un Starter Kit (contine Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser la 100 ml, o lotiune tonica BioAffinity la 50 ml si o crema hidratanta la 50 ml, in functie de tipul de ten) si primesti cadou un set de 3 produse (cele mai vandute ale lor): o masca la alegere (Rosehip BioRegenerate Rapid Radiance Mask sau Copaiba Deep Cleanse AHA Mask), Echium & Argan Gentle Eye Cream si Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator (care mi se pare fantastic). AICI gasiti toate detaliile.

Oferte misto au si cei de la feelunique, iar daca vreti sa incercati produse de la diverse branduri (unele se gasesc si la noi altele nu) au niste seturi cu mini produse la preturi foarte bune. Eu chiar astazi am primit un colet de la ei cu un set de la Lancome (a ajuns la posta de cartier, n-am platit nimic) si am mai pus ochii pe cateva chestii. Toata saptamana au avut oferte bune si maine cred ca vor avea unele si mai bune, in plus de asta pe site sunt o gramada de oferte extrem de misto pentru sarbatori.

Dintre cele care ma tenteaza pe mine o sa va spun cateva ca altfel nu mai termin postarea asta: Moisture Boost Mini's Kit de la Antipodes - aici, Beauty Cleanse and Exfoliate Gift Set de la First Aid - aici, Christmas Must Have Gift Set de la Caudalie - aici, Glow and Go! Kit de la REN - aici, Hypnose Drama Mascara Gift Set de la Lancome - aici, Ceramide Mascara Gift Set de la Elizabeth Arden - aici. Paletele de la Urban Decay au reducere de 11%, sunt si cateva exclusivitati de la NARS disponibile, am vazut cateva seturi de la Origins la un pret bun, dar sunt si multe alte chestii interesante, daca aveti timp si banii uitati-va printre oferte, unele sunt extrem de bune si merita din plin.

Cei de la Boots au anuntat oferte bune pentru maine, insa si acum au pe site o gramada de reduceri si oferte ce pot fi cumulate, iar pe mine ma tenteaza prea multe produse ca sa ma pot opri la ceva. AICI puteti sa va uitati sa vedeti ce produse sunt si ce oferte sunt deja si sa va faceti o lista de dorinte (nu vreti s-o vedeti pe a mea). Magazinul lor de Craciun este plin de tentatii si oferte 3 la pret de 2, in ultimele zile am tot vazut zilnic cate un set redus la jumatate de pret ... de vis. Uitati-va la setul asta Bold Metals de la Real Techniques si ... n-au afisat ofertele de Black Friday inca.

Kiko a anuntat reduceri de 30% pentru maine si sunt o gramada de noutati pe site (ca nu existau si asa destule tentatii), pudrele alea noi si colectia de Craciun arata intr-un mare fel. In plus au si multe promotii, am vazut oje de la 0,70 euro/ bucata, multe produse cu reduceri mari (daca se vor cumula cu reducerea de maine unele preturi vor fi de tot rasul).

StrawberryNET are ceva oferte de Black Friday (cred ca e prima data cand fac asta) - reducere 15% la cumparaturi de 100 dolari din categoria Gift Sets - le puteti vedea AICI, insa ceea ce mi se pare si mai intresant sunt seturile din categoria All About New Year - le gasiti AICI. Printre cele care ma tenteaza pe mine sunt cateva de la Biotherm, Decleor, Elizabeth Arden si Laura Mercier. Nu va mai zic de restu', dar sunt sigura ca le gasiti si singure.

Un alt site care merita atentie este Aliexpress, se anunta reduceri de pana la 70% (eu de Singles Day pe 11.11 am prins niste super oferte la niste produse care ma interesau) si stiu de anul trecut ca unele preturi sunt bomba. Un alt site de urmarit este Asos, care ofera 20% reducere la tot ce e pe site tot weekendul (codul de reducere este CYBER si nu se cumuleaza cu alte promotii). 

Desi teoretic n-au anuntat vreo oferta de Black Friday eu as lua in calcul si iHerb pentru cumparaturi pentru ca puteti cumula ofertele de pe site cu reducerile din perioada asta (10% la orice comanda pana la sfarsitul lunii, 10% suplimentar la produsele din categoria Bath&Beauty, produsele Ecotools au o reducere suplimentara de 20% si deja sunt cateva seturi la preturi extrem de bune - chiar puteti sa va luati pensule la un pret foarte bun), daca n-ati comandat pana acum aveti reducere 5 dolari la prima comanda (linkul de mai sus are si codul de reducere daca vreti sa profitati de oferta). V-am aratat si pe Facebook ce si-a luat o cititoare pe care am ajutat-o sa-si aleaga niste produse ca sa va faceti o idee cam ce puteti lua cu o suma destul de mica.

Va tenteaza ceva? Aveti planuri de cumparaturi pentru maine/ weekendul asta?

4 comentarii

  1. Eu am vazut pe blogul Adinei oderta de pe iherb si am fost tare bucuroasa .
    Mi-am luat doua seturi de pensule , am facut o afacere foarte buna cu ajutorul ei :)
    De pe Topline mi-am luat niste oje OPI si Alessandro ...23 respectiv 5 ron buc (preturi fff bune)
    Ma tenteaza foarte tare Soufeel...dar incepe pe la 4 dimineata si nu cred ca stau pana la ora aia..sunt foarte curioasa ce reduceri au .
    Multumim pentru oferte , te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, oferta de pe iHerb e chiar misto, daca nu aveam atatea pensule parca as fi profitat si eu, dar nu e timpul pierdut ... pe mine m-au dezamagit cei de la Soufeel, eram treaza cand a inceput oferta (am avut ceva de munca) si degeaba. :)

      Ștergere
  2. Cand intru si citesc articolele tale parca parca sunt pe alta planeta! Imi fac gaura in buzunare si abund de fericire! Sunt cu ochii pe kiko si pe aliexpress:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ras cand am citit prima data comentariul (cand l-am publicat) si rad si acum, mai zic oamenii astia ca-s femeile greu de multumit. Uite cat de simplu e. :)

      Ștergere