7 intr-o saptamana #42

15.11.15


Saptamana asta a fost una ciudata, a inceput cu eveniment care ne-a dat peste cap tot ce pusesem pe picioare in ultimele luni, insa am ales sa iau lucrurile asa cum sunt si sa ma gandesc ca o sa apara altceva mai bun. Pur si simplu am incercat sa nu ma consum, desi luni noapte numai bine n-am dormit. Am fost sa-mi termin tatuajul (v-am zis ca are o poveste, o sa vi-o spun curand) si asta m-a bucurat mult pentru ca este ceva ce mi-am dorit mult si ceva ce-mi mangaie sufletul, de miercuri am inceput sa ma simt iar rau (raceala care parea dusa mi-a terminat gatul, de data asta), iar sfarsitul de saptamana a fost cum a fost. Nu vreau sa intru in nici un fel de detalii, pur si simplu incerc sa ma bucur de fiecare clipa.

Mi-am luat o pereche de cercei de la Parfois, cautam de ceva vreme ceva de genul asta, insa n-am gasit unii care sa fie exact ce-mi imaginam eu, pana i-am vazut pe astia. Au fost 34,90 lei si imi plac mult. Mi-a ramas gandul si la o geanta pe care am vazut-o in magazin (v-am aratat-o pe Facebook aseara). Am incercat sa fac poze la rujurile I'm Matt de la Pupa si nu-s deloc multumita de ce-a iesit, desi sunt la a patra incercare. Am si incercat cateva dintre ele, o sa va povestesc mai multe la momentul potrivit.

Cred ca au trecut saptamani multe de cand n-am mai facut ceva de mancare care sa-mi placa, zilele trecute am facut niste cartofi dulci la cuptor si niste pulpe de pui la gratar si langa am pregatit o salata si parca a fost bine. Intr-o seara am intrat in Mega Image si am iesit cu o gramada de prostii - ciocolata calda de la Lion, niste chestii de la Milka (popcornul ala in ciocolata e interesant, Choco-Mix Oreo le-am incercat cand am fost in Austria, m-au dezamagit un pic astea de la noi, am gasit in pachet multi biscuiti, insa ciocolata si bomboane Milka mai rar) si Mug Cake (n-am apucat sa le incerc nici acum, pur si simplu n-am avut chef).

Pupa m-a surprins cu un colet imens saptamana asta, iar colectia Stay Gold! pentru Craciun e superba, de-abia astept sa va spun mai multe despre produse. Am fost la relansarea magazinului Sabon din Carrefour Feeria (o sa va povestesc mai multe saptamana viitoare) si am primit cateva produse, asa ca o sa le incerc si o sa va spun daca mi-am schimbat sau nu parerea.

Chiar daca nu ma simteam prea bine, aseara am vrut sa ies din casa si sa ma plimb, sa ma uit la oameni, la vitrine, sa-mi ocup mintea cu diverse ... am ajuns pana la Hello Free Z One Discount sa ma uit la ce nebunii au adus pentru Craciun (nu va duceti cu copiii acolo daca nu vreti sa dati faliment) si am luat cateva chestii dulci, un gel de dus spuma, un dezinfectant pentru maini sub forma de spuma (pe care chiar vi-l recomand daca cautati asa ceva, eu astept de luni bune sa-l aiba din nou in stoc), cateva lumanari de la Pan Aroma si niste panglica pentru cadourile de sarbatori. Am intrat si in DM sa iau ceva pentru pisici si am iesit cu un deodorant si un gel de dus cu vanilie si fructe de padure de la Balea.

Saptamana noastra cum a fost? Eu vreau sa ma duc sa fac o baie si sa ma relaxez putin ...

13 comentarii

  1. Și tu ai achiziționat de curând antiperspirantul Balea Dry?
    Mi-ai făcut poftă cu dulciurile acelea și cu salata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aseara, l-am mirosit, mi-a placut, l-am pus in cos. Ramane sa vad si daca e bun de ceva. :)

      Ștergere
  2. O nouă săptămână cât mai bună îți doresc!
    Oja vișinie de la Pupa aș vrea s-o văd pe unghii, pare interesantă din sticluță. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am atatea oje pe care vreau sa le incerc, nici nu stiu cu ce sa incep. :))

      Ștergere
    2. Cunosc sentimentul! :)) Îți mai amintești setul gel de la GR de care eram curioase? Mda, o să dispară de pe stoc până ajung eu la el. :)) Dar e bine că tot folosesc din alea vechi, când eu am atâtea oje noi.

      Ștergere
  3. Foarte bine arata cerceii, dar si noutatile cosmetice. Sa te bucuri de toate si sper ca saptamana ce urmeaza sa fie una mai frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper sa fie, cerceii imi plac la nebunie, de produse nici nu mai zic ... de-abia astept sa le pun la treaba ca degetele prin ele le-am bagat deja. Sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  4. OMG cum arata pudra aia iluminatoare (sau ce o fi) de la PUPA <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, eu ma uitam la ea si nu puteam sa ma misc - si cand am incercat-o am ramas muta, se topeste cumva si reflecta lumina, trebuie sa gasesc o metoda sa va arat cumva efectul.

      Ștergere
  5. Imi pare rau ca ai avut o saptamana proasta, sper sa ai una mult mai buna.Pudra de la Pupa arata super,abia astept un review.
    Ps:Ti-am lasat zilele trecute un mesaj pe mail
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate produsele de la Pupa arata intr-un mare fel, am facut poze sa vi le arat mai bine. :)

      Ștergere
  6. Am uitat sa spun ceva,geanta e geniala, din pacate nu o vad in magazinul online.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, am cautat-o si eu sa verific daca am tinut bine minte pretul si n-am gasit-o, nu stiu de ce, celelalte modele sunt.

      Ștergere