Ramble scurt

18.9.12

Am avut un inceput de zi ... n-am cuvinte sa-l descriu, nu mi-a iesit nimic, nimeni nu raspundea la telefon, toti au intarziat, mi-am pierdut numarul din fata de la masina (nu ma intrebati cum ca nu stiu), toata lumea tragea de mine sa fac ceva ... pachet de nervi ce sa mai. Se mai intampla si d-astea ...

Dar ca de obicei ... minunile exista si se intampla: a aparut numarul de la masina si s-au rezolvat si toate celelalte dupa ce am depasit starea initiala de iritabilitate (numai cand ma gandeam sa ma duc pana in Pipera la politie si sa pierd timpul pe acolo vedeam negru in fata ochilor) ... experienta zilei de azi: trebuie doar sa crezi. 

Acum 2 ore eram ca o furtuna care mai avea putin si rupea tot in drumul ei si acum zambesc ca tuta .... fara sa ma mai opresc. Eu am ales sa tratez totul cu nervi si tot eu am ales sa fie bine. Sta in puterea noastra, nu? (fiecare crede in ce vrea)

Ziua voastra cum e?

3 comentarii

  1. E adevarat ca se mai intampla si astfel de lucruri...totul incepe prost si brusc parca se rezolva toate fara sa-ti dai seama!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu de obicei sunt destul de calma atunci cand am probleme... si parca le rezolv mai usor asa.. :D

    ziua mea a fost una obisnuita... :D

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ziua mea a fost cum nu se poate mai buna pana acum :D Ma bucur ca pana la urma s-a rezolvat si la tine :P

    RăspundețiȘtergere