Sesiune de shopping: NARS Multiple

23.6.11

Luxor de la NARS a fost pe lista mea de dorinte inca din 2009 cand a aparut in editie limitata (intre timp a aparut in colectia permanenta). In 2010 am continuat sa-l vreau, insa in 2011 m-am autoconvins ca nu-mi trebuie, dar a ramas in mintea mea ca trebuie sa incerc neaparat unul dintre The Multiple (habar n-am cum sa-i zic altfel). Pretul este destul de ridicat (41 euro pe www.narscosmetics.eu) si nu cred ca as fi dat atat pe el, insa am gasit 2 pe un blog la un pret bun si n-am scapat ocazia. Le-am platit joi seara si luni dimineata a sosit coletul (din UK).

The original multi-purpose stick for eyes, cheeks, lips and body. Its unique, creamy formula blends effortlessly to provide sheer color for creating shimmering accents, contours or dynamic highlights on all skin tones. Creates perfect, glowing complexions and is conveniently designed for failproof application.


Cele 2 culori sunt Luxor (iridescent pink) si Orgasm (peachy pink with shimmer). Ambalajul este negru (specific NARS), produsele au 14 grame si pot fi folosite 24 de luni de la deschidere. Am incercat sa fac swatchuri, nu stiu cat de reusite sunt (mana mea este inca vanata de la incercarile doctoritei de pe salvare sa-mi fixeze branula si lumina a fost destul de proasta, insa cred ca puteti sa va faceti o idee despre cum arata).





Ati incercat? Va tenteaza? Ce parere aveti de produsele stick care pot fi intrebuintate in moduri diferite?

4 comentarii

  1. Semanau atat de bine cu niste rujuri! :)) Imi place mult nuanta Orgasm, eu am de la ELF un blush care din cate am citit e the perfect dupe la cel de la NARS :D Sa le folosesti cu placere!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ma tenteaza ,sincer. dar arata bine.nu prea folosesc stickuri.pupici,draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumoase sunt culorile. cel putin aia mai inchisa...:X sa le folosesti iubita!

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte faine sunt culorile. sa le folosesti cu placere! eu ceva asemanator am folosit batonul iluminator de la Elf.

    RăspundețiȘtergere