Castigatoare MAC Baby Sparks Dazzleglass

5.6.11

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor celor ce ati participat la acest giveaway, a fost cel ce mi-a adus cea mai mare bucurie din toate cele organizate pana acum si mi-a facut placere sa citesc fiecare amintire a voastra si m-am simtit parte din poveste. M-am intors in copilaria mea si asta nu poate decat sa-mi umple sufletul de fericire.

N-am putut sa aleg eu castigatoarea (mi-ar fi fost imposibil sa aleg o bucatica dintre atatea franturi de suflet) si am lasat random.org sa aleaga, insa alegerea castigatoarei mi-a demonstrat inca o data (daca mai era cazul) ca in viata asta nimic nu e intamplator. In ultimele zile am avut parte de niste intamplari care numai "intamplatoare" nu au fost si de care am sa vorbesc in perioada urmatoare (o sa intelegeti atunci de ce m-a mirat numarul care a iesit castigator azi, desi - jur daca e cazul - m-am gandit inainte sa apas generate ca ar fi culmea sa se intample din nou).

Voi credeti in coincidente? Chiar as vrea sa stiu parerea voastra!

Au fost 35 de participari si random a ales ca fiind castigatoarea persoana care a lasat comentariul cu numarul 27 - Corina Allan.

Felicitari Corina si astept mail cu datele tale pentru a-ti expedia coletul.

3 comentarii

  1. Si mie imi plac intamplarile-intamplatoare, coincidentele astea fericite parca vin sa cimenteze niste lucruri. Stii ca cele mai cu substrat cuvinte de confirmare la comentarii numai pe blogul tau le gasesc? Intdeauna gasesc cate un cuvant sau o secventa de litere cu substrat, cand comentez pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu cred in coincidente. Tot ce ni se intampla este rezultatul a ceea ce atragem. Doar totul functioneaza in lumea asta dupa principii fizice :). Felicitari Corinei pentru premiu, ma bucur ca primeste si ea o parte din cat daruieste altora (timp, sfaturi, atentie)!

    Hugs :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Camelia,
    Vai, nu se poate, oare ne mai sunt multe pregatite sa ne aduca mai aproape?
    Am participat (asa cum am spus si in comentariul participarii) pentru ca subiectul a trezit in mine o coarda sensibila, am participat cu una din bucatile mele de proza inspirate din realitate, scrisa pe vremea cand chiar credeam ca am talent. Am repostat-o special pentru giveaway.
    Tie Camelia ar trebui sa iti multumesc insa pentru altceva. Iti multumesc Camelia pentru increderea acordata atunci cand nu ma cunostea nimeni, pentru faptul ca m-ai lasat "sa vorbesc" prin blogul tau.
    Si pentru Baby Sparks iti multumesc bineinteles, am doar doua dazzleglass si imi plac foarte mult, presimt ca o sa il port cu placere :)
    Cred ca am acelasi sentiment de "coincidenta" pe care l-ai avut tu pe FB in cadrul acelei organizari de cadouri extrase de o persoana pe care nici macar nu o cunosc.

    RăspundețiȘtergere