Sesiune de shopping: Joico, Bourjois, Revlon & accesorii

3.6.11

Azi am primit cateva colete cu produse cumparate in ultima vreme si am hotarat sa fac in seara asta o "sesiune de shopping". Mi-am cumparat produse de la Joico, un bronzer de la Bourjois, un alt gloss Super Lustrous si niste accesorii de pe ebay.

O sa incep cu produsele Joico. Le-am luat de pe CareSpot (am avut un voucher de reducere de 50% luat de pe groupon acum ceva vreme si am profitat de el). Experienta cu carespot a fost una fara probleme, marti seara am facut comanda online (mi se pare foarte ok siteul lor, usor de folosit) si azi mi-a adus curierul coletul (trebuia sa ajunga ieri, insa a sosit de abia azi, n-am inteles exact motivul). Mi-au dat mail la fiecare pas al comenzii (confirmare comanda, confirmare plata, numarul expeditiei) si totul a decurs ok. Asa ca daca vroiati sa cumparati de la ei si aveati dubii, nu sunt probleme. Am ales sa testez gama K-Pak, atat de laudata si premiata. Mi-am luat samponul si balsamul Reconstruct, Deep-Penetrating Reconstructor si Leave-in Protectant. O sa va impartasesc parerile dupa ce le folosesc.


Urmatoarele 2 produse de care vreau sa va vorbesc sunt luate de pe blogul cool-cosmetics la inceputul saptamanii (am tot citit pe bloguri despre Andrada si fetele s-au declarat multumite si cand am vazut bronzerul de la Bourjois l-am luat imediat pentru ca de ceva vreme il tot cautam pe ebay si am profitat si mi-am mai luat un gloss Super Lustrous), i-am pus banii in cont in avans si astazi mi-a ajuns coletul. Andrada e serioasa si produsele au ajuns ok, singurul lucru care nu prea mi-a placut este faptul ca glossul de la Revlon nu a fost sigilat (toate produsele Revlon Super Lustrous cumparate pana acum de mine au fost sigilate), insa nu am dubii ca a fost folosit sau alte motive de neincredere, asa ca totul este in regula.

La bronzerul Delice de Poudre de la Bourjois am poftit acum ceva vreme (l-am vazut de atatea ori in videourile lui pixiwoo pe youtube si l-am vazut laudat pe destule bloguri de afara incat trebuia sa-l incerc) si cand l-am vazut disponibil (mai ales ca era nuanta 52 Peaux Mates Halees pe care o cautam) l-am luat chiar daca e tester (insa full size). Glossul Revlon Super Lustrous l-am luat pentru ca nuanta Glossy Rose mi s-a parut identica cu rujul Ginger Rose pe care vi l-am aratat zilele trecute si nu m-am inselat.





Tot azi am ridicat din vama un colet cu 3 coliere de la vanzatorul din HK (cel cu siteul thboxes) si tinand cont ca fiecare a fost luat cu pretul de pornire al licitatiei, respectiv 0.99 lire, cred ca am facut o afacere buna, mai ales ca arata chiar bine.




Ultima achizitie este o bratara, tot de pe ebay de la un vanzator asiatic, care insa nu ma fascineaza foarte tare. Mi se pare interesanta ca se inchide printr-un magnet si charmurile sunt dragute, insa nu cred ca va rezista mult intrucat snurul nu este de o calitate extraordinara.
Cam asa am cheltuit eu banii in ultima perioada. Voi pe ce ati dat banii?

6 comentarii

  1. era 50% reducere la cosmeticele Esprit si am zis ca 6 euro meritat sa dau pt o paleta si o pensula.

    RăspundețiȘtergere
  2. abia astept reviewul despre k-pak si multumesc mult pentru mailul lui Radu! cred ca-mi iau heat tamer si niste mostre de mosture rich:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Camelia,
    Eu sunt un om matur cu scaun la cap si cu un ascutit simt al realitatii si de 5 luni mi-am impus un anume buget pentru "lucruri de care nu am nevoie, dar le vreau nespus". Este destul de mic bugetul (100 de lire pe luna - cumparaturi din UK) si m-am tinut de el. Astfel, toti acesti banuti merg in general spre MAC, MAC, MAC si ... ai ghicit MAC :) Pentru ca de 100 de lire nu prea cumpar mult am ajuns sa fiu mai atenta cu selectarea produselor si sa le apreciez mai mult. Este ca o terapie si o sa ma tin de ea, imi face bine. Intre timp nu am un buget pentru cheltuielile din Romania, dar tentatiile sunt mici :)
    Hainele si pantofii (care sunt marea mea slabiciune, mai ales pentru ca eu le creez, mai putin pantofii) imi fac gauri mari in portofel, noroc ca in ultimul timp nu am avut prea mult timp de iesit din cauza blogului.
    Bijuteriile imi plac, dar am cateva piese vechi si cateva create de mine, nu apuc sa le port nici pe acelea.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folosesti cu spor si drag :)
    imi place bronzerul,forma lui mai ales, mi se pare tare haios

    RăspundețiȘtergere
  5. ahh deci tu ai rezervat bronzerul inaintea mea :(( si eu mi-l doresc mult. Sa le folosesti cu placere si sa ne spui cum sunt produsele Joico :)

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand, sa le folosesti cu placere!
    Imi plac mult de tot rujul si gloss-ul, au niste nuante foarte frumoase :).
    Lanturile sunt foarte originale si chic, love them!

    Pupici

    RăspundețiȘtergere