Azi vreau idei ...

24.6.11

De fapt eu vreau mai mult decat idei, insa nu functionez inca la capacitatea mea maxima si asta ma cam "oftica" ... nu ma asteptam sa nu-mi revin dupa atatea zile, dar se pare ca nu tine de mine. Organismul meu inca boleste si resimt asta in fiecare lucru pe care trebuie sa-l fac, totul mi se pare un efort urias; sper ca weekendul sa schimbe ceva.

Se apropie luna iulie, se apropie ziua mea si intentionez sa fac luna iulie mai speciala aici pe blog, insa in momentul asta mintea mea pare goala. Nu ma simt capabila sa "gandesc" ceva. As vrea sa fiu undeva departe, langa o apa, la umbra ... si sa lenevesc, sa stau intinsa, cu ochii inchisi si sa visez la ... ceva! Nici nu conteaza ceva-ul, important e sa visez. 

Intr-o discutie avuta cu cineva la inceputul anului, am primit un sfat pe care am incercat sa-l ascult. Imi spunea persoana respectiva sa schimb modul in care fac lucrurile si atunci o sa se schimbe tot. Unele lucruri mi-au iesit, altele au fost un esec (desi m-am straduit), cu unele inca ma chinui si sper pana la urma sa schimb multe ... si vreau sa cred ca am sa reusesc!

Weekendul asta urmeaza un giveaway, destul de interesant zic eu, insa va fi doar pentru fetele din Bucuresti (din pacate giveawayurile pentru servicii pot fi doar asa), asa ca fiti cu ochii pe blog si poate sunteti voi norocoasa.

As vrea sa-mi spuneti ce v-ati dori sa aveti sansa sa castigati in luna iulie si nu ma refer la un produs de la X sau alt produs de la Y, ci la idei indraznete, haioase si care sa aduca bucurie si placere. Idei care sa surprinda si sa aduca un zambet ... sper sa primesc multe comentarii cu idei, as vrea sa stiu ce v-ar face sa zambiti si sa spuneti "da, asta vreau si eu!".

7 comentarii

  1. O vacanta la mare :)). Glumesc :D Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi frumos ceva simbolic, nu produse de makeup. De exemplu o pernita personalizata :D sau un tricou. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. pe mine produsele de make-up cred ca ma incanta cel mai tare..oricum, orice ai castiga te face bucuros! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai mult mi-a placut concursul de pe blogul tau la care am participat si castigat si eu, cand nu am stiut care sunt premiile si le-ai spus tu, la cererea noastra, a castigatoarelor. Cred ca tuturor ne plac surprizele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-ar placea, de exemplu, fiindca e si luna ta, sa fie ceva ce te reprezinta.. In afara de produse de machiaj sau bijuterii, ca am vazut ca le colectionezi :P Bineinteles ca zambesc de fiecare data cand mai vad un giveaway cu produse de machiaj, dar mi-ar placea ca de data asta sa ne incanti cu ceva ce te reprezinta. Nu stiu sa-ti dau o idee concreta pentru ca nu te cunosc si nu stiu ce-ti place, ceva ce ai putea sa oferi. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Apropos de nevoie de schimbare si sfatul primit..e o zicala: If you always do what you always did, you always get what you always got ... perfect adevarat, nu?:)

    RăspundețiȘtergere