Review: Estee Lauder Idealist Micro-D Deep Thermal Refinisher

5.6.11

Am primit produsul asta acum ceva vreme, insa uitasem de el. Acum vreo 3 saptamani, cautand ceva, am dat de el si am zis ca e timpul sa-l incerc. Ce promite?

A gentle, at-home alternative to microdermabrasion—and the ideal partner to Idealist Skin Refinisher. The exclusive TripleSphere Refinishing System™ delivers dramatic skin resurfacing benefits. Deep, thermal action warms skin to help open, detoxify and minimize pores.

With just one application of Idealist Micro-D, the radiant skin you want is revealed. Feel it: smooth and polished. See it: clearer, less visibly lined and virtually poreless.

Am cautat pretul pe net si am vazut ca este 46-50 de dolari pentru 75 ml, mi se pare enorm. Eu am o varianta mai mica (a facut parte dintr-un set de produse) si se foloseste destul de putin produs la o aplicare, asa ca desi costa mult, va tine o perioada. Insa nici asa, nu l-as cumpara.



L-am folosit de 2 ori pe saptamana in ultimele 3 saptamani si nu pot sa spun ca am vazut vreun efect minune asupra tenului meu. Doar ca actionand in profunzime (cel putin asta se presupune) m-am trezit cu 2 cosuri deasupra sprancenei stangii si cu 3 puncte albe deasupra buzei. Intr-adevar tenul meu e mai luminos si mai curat (insa nu are acest produs toate meritele), insa n-am vazut nici un efect la nivelul porilor.

Este o pasta destul de groasa (se intinde destul de greu fiind cam tare) care in contact cu fata umeda se incalzeste si trebuie masat circa 1 minut prin miscari circulare (daca aveti vreo rana cat de mica pe fata, nu-l folositi, va ustura de n-o sa mai stiti cum va cheama). Are un miros puternic de citrice (de lamaie in mod deosebit, mi se pare mie) si este destul de abraziv. Dupa folosire, tenul este curat si neted, insa am avut efecte mai spectaculoase cu alte produse de gen.

Nu spun ca este un produs prost, insa eu personal nu as da atatia bani pe el.

L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

2 comentarii

  1. Esti sigura ca e o porcarie?Pentru ca pe net toata lumea se minuneaza.Tu ce produse pentru ten recomanzi?Te pup,
    Angie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am spus nicaieri ca e o porcarie, am spus ca din punctul meu de vedere nu-si merita banii pentru ca nu este nimic miraculos la acest produs. Depinde ce cauti la un produs si ce ten ai ca sa pot sa recomand ceva.

      Ștergere