Surpriza Iwostin

27.6.11

Imi plac surprizele si-mi place cum au procedat cei de la Iwostin in campania cu protectia solara. Si-mi mai place ca au trimis un mail de multumire celor ce au participat si i-au anuntat ca vor primi cadou sprayul Aspiria pentru a-l incerca. Un singurul lucru consider eu ca a lipsit ca sa fie campania ideala, cel putin din punctul meu de vedere.

Si mi-a placut si mai mult ca am citit mailul de la ei si dupa nici 10 minute m-a sunat curierul sa-mi aduca plicul. Chiar sunt curioasa sa incerc acest produs si sa vad ce poate ... mai ales pe caldurile care se anunta. O alegere inspirata din partea celor care se ocupa de promovarea produselor. Felicitari!




5 comentarii

  1. Si ce anume consideri ca a lipsit?:-?
    M-ai facut curioasa:))
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunshine, am mai spus si in alte discutii pe alte bloguri ce consider eu ca este gresit in abordare. Parerea mea este ca ar trebui selectat un numar mai mic de bloguri care sa si ofere din produse pentru testare - astfel interesul cititorilor ar fi mai mare si s-ar obtine un alt efect al informatiilor prezentate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine m-au sunat vineri sa le zic pe ce adresa as vrea sa mi-l expedieze . Azi am primit mailul si acum am primit coletelul . Am desfacut rapid coletul si am pulverizat un pic sa vad cum miroase...mi s-a facut rau pe loc:|
    Eu sunt extrem de sensibila la mirosuri ...de aceea nu agreez multe cosmetice :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Miss Z, chiar nu l-am mirosit! Acum m-ai facut si mai curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am primit si eu ieri mailul si deodorantul. Foarte frumos din partea lor, dar sunt de acord cu un numar mai mic de bloggerite, ca sa nu fie o campanie sufocanta.
    Mirosul este cam puternic, intr-adevar, dar il pot tolera.

    RăspundețiȘtergere