"Preferatele din Iunie"

30.6.11

Este ultima zi din luna si e vremea pentru preferatele lunii. N-am folosit produse multe luna asta, insa mi-am redescoperit pasiunea pentru machiajul ochilor (fard + mascara) dupa saptamani in care n-am folosit nimic pentru ochi. Cateva din produsele pe care le-am folosit cu placere si mi-au placut la nebunie:

- L'oreal Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer (uitasem de el, insa am inceput sa-l folosesc zilnic in ultimele saptamani)

- farduri MAC Woodwinked si Warming Trend (pur si simplu imi plac)

- Max Factor False Lash Effect Mascara (o alta redescoperire) - imi place mult mai mult consistenta de acum decat atunci cand era nou

- Bourjois Delice de Poudre Bronzing Powder  - 52 Peaux Mates Halees (este foarte usor de folosit pentru un machiaj de zi cu zi)

- buretelul roz Beauty Blender (pentru fond de ten, corector si concealer)

- combinatia ruj MAC Fleshpot + gloss Revlon Super Lustrous Peach Petal

- fulgii de ovaz (o sa vorbesc intr-o postare separata despre ei)

4 comentarii

  1. cred ca daca ai pune si niste poze ar fi mai util ..

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie mi-ar placea sa vad poze ....dar sa nu uiti sa le redimensionezi sa nu patesti ca mine sa atuingi limita in 3 luni...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc in prezent un rimel Max Factor -Masterpiece Max Mascara. Imi place mult, mult periuta. Defineste f frumos genele. Neasteptat de fain acest rimel.:)

    Rujul MAC Fleshpot are o nuanta spe bej sau spre roziu? pe net apar poze diferite. :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Este un nude bej, sunt poze mai vechi pe blog, am mai scris despre el.

    RăspundețiȘtergere